کد خبر : ۱۰۷۴۰۲
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۲
رئیس جهاددانشگاهی قم:

عاشورا و مهدویت نبود چیزی از اتحاد ایران باقی نمی ماند

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم، عاشورا و مهدویت را عامل حیاتی وحدت بخش ملت ایران در طول تاریخ دانست.

عقیق:دکتر محمد حیدری در دیدار با حجت‎الاسلام والمسلمین احمدی معاون فرهنگی آستانه مقدس کریمه اهل بیت(س)، در حرم مطهر، با ذکر این مطلب که جهاد دانشگاهی نهادی متولد انقلاب است گفت:امام راحل بر اساس نیاز مهم کشور به توقف تاریخی یک جریان منحرف و طاغوتی در فضای دانشگاهی و علمی کشور این نهاد را تاسیس کردند ولی از جایی که این نهال با نیتی الهی ایجاد شد، ثمرات ارزشمند آن هر روز از یک نهاد نورانی سرچشمه می‎گیرد و نورافشانی می کند.
وی با ذکر این مطلب که امروزه جهاددانشگاهی در حوزه صنایع‎های تک و فناوری‎های پیشرفته کشور را از نیاز به تجهیزات روز در بسیاری از بخش های بی نیاز کرده است، گفت: به همین دلیل مورد عنایت خاص مقام معظم رهبری است.
وی حضور جهاددانشگاهی در مراکز دانشگاهی را یکی از مهمترین ویژگی‎های این نهاد انقلابی دانست و گفت: روحیه جهادی، نشاط آفرینی، جوان‎گرایی، فعالیت در زمینه‎های مهارت افزایی و اشتغال‎آفرینی، برخورداری از 13 پژوهشگاه تخصصی، بیش از 50 مرکز دانشگاه علمی کاربردی و... از جمله ظرفیت‎ها و مشخصاتی است که در جهاددانشگاهی متبلور است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم یادآورشد: یکی از مزیت‎های جهاددانشگاهی آن است که هیچ وقت به هیچ حزب و دولتی وابسته نبوده و فعالیت‌های خود را در چارچوب منافع کشور، نظام اسلامی و اسلام ناب متمرکز کرده است.
وی گفت: اعتقاد به امامت و عاشورا و مهدویت به مولفه بسیار مهمی هستند که به نوعی نخ تسبیح ملت سازی در ایران به شمار می روند؛ اگر به تاریخ پس از اسلام بنگریم می‎بنیم که با آمد و رفت سلسله‎های مختلف، این دو رکن مهم بودند که ملت ما را بازسازی کردند و هر زمانی که کشور ما در شرایط سخت قرار می‎گرفت با نیروی الهی این دو اعتقاد پاک جان می‎گرفت و خود را احیا می‎کرد.
حیدری با ذکر این مطلب که عاشورا و مهدویت هستند که این ملت را شکست ناپذیر کرده‌اند، یادآورشد: به همین دلیل همه ما موظف هستیم که در همه حال به توسعه و همگانی کردن این دو فرهنگ اصیل اقدام کنیم؛ فرقی ندارد که این نهاد، یک نهاد دانشگاهی است یا یک نهاد دینی؛ همه ما در این زمینه مسئول هستیم.
وی با ذکر این مطلب که بر اساس آمار، قشر دانشگاهی از درجه تدین بالاتری نسبت به عموم جامعه برخوردار بوده است گفت: جهاددانشگاهی قم از سال گذشته جشنواره مهدویت را با هدف ارتقا و توسعه این فرهنگ متعالی و همگانی کردن این فرهنگ ناب و پاسخ به شبهات این عرصه آغاز کرده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان قم با اشاره به اهمیت استفاده از جایگاه حوزه های علمیه در برگزاری دومین دوره جشنواره مهدویت بیان کرد: محورهای علمی پژوهشی، فرهنگی، هنری و رسانه‎ای و کتابخوانی برگزار شد و امسال نیز امیدواریم با استفاده از ظرفیت‎های مسجد مقدس جمکران، حرم مطهر حضرت معصومه، حوزه علمیه و مراکز تخصصی مهدویت و نهادهای فعال در این بخش فعالیت کاراتر و اثربخش‎تری را در این حوزه انجام دهیم.
وی در پایان گفت: زیرا از سال 92 به این سوی خلا بسیار محسوسی در زمینه برگزاری جشنواره‎های مهدوی ایجاد شد و این مرکز نیز بر آن شد که با هم افزایی بین دستگاهی و نهادی این خلا را پرکند.


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پربحث ها
پرطرفدارترین عناوین