۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۰۶ : ۲۲
وی افزود: طبعاً لازم است که اجلاس ها و سمینارهای بعدی با موضوعات تخصصی تر و به صورت جزیی تر برگزار شود که در این خصوص ما نیازمند توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی هستیم که زمینه خوبی در موسسه طلوع مهر و بنیاد قم پژوهی ایجاد شده است.
مسئول موسسه آموزش عالی طلوع مهر همچنین گفت: ما در واقع به عنوان یک مجموعه مردم نهاد و کسانی که به قم علاقه مند و دل بسته هستیم دنبال این بودیم که در راستای توسعه و تعالی استان حرکتی انجام دهیم و مهم نیز آن است که ما با هر عقیده و فکری که هستیم برای مجد و عظمت و معرفی بیشتر قم و مردم این شهر بکوشیم.
وی اضافه کرد: آنچه ضرورت دارد این است که به دور از نگاه های و رویکرد فردی و جناحی به قم به عنوان حرم اهل بیت (ع) خدمت کرده و به خصوص در معرفی ظرفیت های عظیم فرهنگی ، تمدنی و علمی آن به دنیا بکوشیم.
حجت الاسلام و المسلمین بنایی همچنین با اشاره به روایات اهل بیت(ع) در خصوص جایگاه و اهمیت و عظمت قم گفت: ظرفیت ها و قابلیت های بسیار خوبی در قم وجود دارد و باید این را به مردم ایران و جهان بشناسانیم چرا که این شهر بیش از 7 هزار سال سابقه تمدنی دارد و از زمان اشعریون در قم به خصوص تا به امروز رونق علمی و فرهنگی بسیاری داشته است.
وی یادآور شد: علم در این شهر مقدس بیش از هزار سال سابقه دارد و این علم و فرهنگ با مردم و علمای این شهر عجین شده است، ضمن آن که به هر حال ذات علم توسعه و پیشرفت است و نمی توانجلوی پیشرفت علمی را گرفت و لذا تلاش ما باید این باشد که خاصیت و ویژگی قم به عنوان یک شهر علمی و فرهنگی مطرح شود تا نشان دهیم قم دارای ظرفیتی است که به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام می تواند مطرح شود.
وی همچنین تاکید کرد: در بیان نورانی ائمه اطهار(ع) است که از قم علم به دیگر نقاط و شهرها سرازیر می شود و لذا بیش از هر چیز می بایست قم به عنوان شهر دانش محور و شهر فرهنگی و تمدنی به جهان معرفی گردد.