۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۱۵ : ۱۷
استاد حوزه علمیه افزود: با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی این دو امام همام حجم بزرگی از حدیث شیعه نقل و ثبتشده است، اثر میراث علمی و فرهنگی امام صادق(ع) در 900 حلقه درسی مسجد کوفه در سالهای بعدی مشخص شد.
وی با تأکید بر ثمرات میراث علمی امام صادق(ع) عنوان کرد: تمام بزرگان و فقهای بزرگ اهل سنت بهصورت مستقیم و غیرمستقیم از شاگردان امام صادق(ع) محسوب میشوند و این افراد نیز در محافل مختلف بر این حقیقت صحه گذاشتهاند.
استاد حوزه علمیه تصریح کرد: از برکات دوران امام صادق(ع) تربیت و پرورش شاگردان بزرگی بود که قدرت و اختیار فتوا و استخراج عمیق از منابع دینی بود که در ترویج و نشر معارف اسلامی بسیار ارزشمند بود.
وی با اشاره به مبارزات مختلف فقهای شیعی در دوران مختلف ابراز کرد: فقهیان نامآور شیعی در دوران مختلف مبارزات فراوانی در حوزههای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی کردهاند.
حسینی قمی تأکید کرد: امروز مواضع و موضعگیریهای علما در مباحث اجتماعی بسیار ارزشمند است و علما باید در کنار حمایت از کلیت نظام در برابر مشکلات بهویژه مسائل اقتصادی حساسیت داشته و در این مسائل با جدیت برخورد کنند.
وی ادامه داد: علما و ائمه جمعه باید بهصورت علنی و عملی در بین مردم حضور پیداکرده و مردم آنها را در بین خودشان احساس کنند.