۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۴۴ : ۱۵
این سخنران بابیان اینکه روایات قرآن کریم ملاک بهشتیها و جهنمیها را مشخص کرده است، اضافه کرد: عمر و سلامتی بهعنوان سرمایههای انسان است اما فردی میتواند به بهشت برسد که از این سرمایهها درست استفاده کند نه اینکه با این سرمایهها به دنبال انجام گناه باشد.
وی با تأکید بر اینکه قبیله و نژاد هیچ تأثیری در اعمال نیک افراد ندارد، مطرح کرد: تکرار گناه سبب میشود که انسان زندگی خود را توأم با آلودگی دنبال کند و در نقطه مقابل نیز تکرار خوبیها میتواند زندگی انسان را با نیکی همراه سازد.
حجتالاسلاموالمسلمین رفیعی خاطرنشان کرد: افراد گناهکار با عملکردهای اشتباه خود دنیای مادی را به دنیای معنوی میفروشند چراکه نسبت به حقیقت عمل خود و ارزش دنیای آخرت بیتوجه هستند.
وی انفاق کردن، کنترل کردن خشم، گذشتن از اشتباههای مردم و نیکی کردن را از اعمال صالح برشمرد و ادامه داد: افرادی که خداوند متعال را باور دارند و با نیت نزدیکی به خداوند عمل صالح را انجام میدهند اهل بهشت خواهند بود.
بابیان اینکه مسیرهای مختلفی برای رسیدن انسان به بهشت وجود دارد، عنوان کرد: هرچند انجام دستورات دینی برای همگان واجب است اما در طول تاریخ افرادی بسیاری بودند که با عنایت ائمه اطهار(ع) مسیر زندگی خود را تغییر دادند و بهشتی شدند.
عضو هیئتعلمی جامعهالمصطفیالعالمیه با تأکید بر اینکه فردی که برای امام حسین علیهالسلام گریه میکند سمت گناه نمیرود، گفت: اگر فردی با سالار شهیدان کربلا ارتباط معنوی خود را حفظ کند سمت گناه نمیرود، گریه برای امام حسین علیهالسلام انسان را از گناه بازمیدارد.