۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۰۴ : ۲۲
وی افزود: در راستای اشاعه دین، کلمه حق و راهانداختن جریان فکری درست، امام باقر تلاش نمودند که اگر به سیره و سنت آن حضرت رجوع کنیم این مطلب برایمان آشکار میشود، چرا که بعد از ادباری که نسبت به جریان حق و اهل بیت شده بود تلاشهای حضرت فضای جامعه را تغییر داد و به خاندان اهل بیت و جریان حق اقبال شد.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که برخی از انقلابها به جهت اثری که دارند و آن ابدی است و همچنین به جهت بعد جهانی که دارند ممتاز هستند، گفت: اولین این انقلابها، انقلاب جهانی خاتمالانبیاء است که اثرش ابدی است و نه تنها عرب را از ذلت به عزت رساند بلکه برای عزت جهانیان برنامه ارائه داده است.
آیت الله مومنی انقلاب دوم را انقلاب جهادی امام حسین(ع) دانست که حضرت با خون خود جامعه را نجات داد و نگذاشت که معروف منکر شود و ارزشهای جامعه به ضد ارزش تبدیل شوند.
وی با بیان این که این انقلاب ابتدا با مبارزه امیرالمومنین و صدیقه طاهره برای حفظ دین و دستاوردهای خاتمالانبیاء آغاز شد گفت: اگر این اقدامات صورت نمیگرفت از دین به جز نام چیزی باقی نمیماند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه خون اباعبدالله باعث به ثمر نشستن این انقلاب شد،گفت: مصداقی که میتوان به آن اشاره کرد و گفت: که انقلاب امام حسین(ع) جهانی است و مختص شیعیان نیست، گاندی است که بیان میدارد از حرکت امام حسین درس گرفتم و امام حسین به جهانیان آموخت که برای رهایی از ذلت و زندگی خفتبار باید خون ریخت.
آیت الله مومنی با انتقاد از برخی که در لباس دین و ادبیات دین با ولی خدا مبارزه میکنند، گفت: برای مبارزه با این بیبصیرتها باید خون ریخت و خون شهید حججی مصداقی از نهضت حسینی برای بیداری این افراد است.
وی با بیان این که برخی در فکر و اندیشه با امام خمینی(ره) مشکل دارند اما ادعای پیروی از خط امام میکنند، گفت: امام خمینی در ششم سال 58 فرمودند که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد و اکنون مقام معظم رهبری ولی فقیه هستند و بیان مقام معظم رهبری این است که من نه اصولگرایم و نه اصلاحطلب، اما خط قرمز نظام جریان فتنه 88 است که من نسبت به آن حساسم.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که اگر فردی خط امام باشد در هر خطی که باشد باید طبق فرموده امام خمینی گوش به توصیه مقام معظم رهبری دهد و با جریان فتنه مقابله کند.
آیت الله مومنی با بیان این که دردآور است برخی ادعای این که در خط امام هستند از عناصر موثر جریان فتنه حمایت میکنند، گفت: تبری جستن از جریان فتنه و عناصر موثر آن مختص حزب و یا گروه خاصی نیست و همه پیروان امام که اندیشه و راه امام را قبول دارند باید از این جریان تبری بجویند نه این که از آنها حمایت کنند.
وی انقلاب سوم موثر در تاریخ بشریت را، انقلاب فرهنگی صادقین(ع) نامید و افزود: جرقه این انقلاب را امام سجاد(ع) زدند و امام باقر(ع) آن را تاسیس کردند و حضرت صادق(ع) نیز آن را تثبیت کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که اکنون در این انقلاب قرار داریم،گفت: این انقلاب یک الگوی تمام برای مبارزه و یک خط صحیح فکری برای بشریت داده است که باعث میشود جوانی دهه هفتادی که نه جنگ را دیده و نه حال و هوای اول انقلاب را، این چنین با شهادتش در جامعه ایجاد تحول میکند.
آیت الله مومنی با باین این که اکنون جنگ سیاسی و عقیده است، گفت: وقتی ولیفقیه چفیه میاندازد یعنی اکنون شرایط جنگی است اما برخی بیدار نمیشوند و با کلام و عملشان آب در آسیاب دشمن میاندازند.
وی در توضیح انقلاب فرهنگی که باعث تربیت چنین شهیدانی میشود، گفت: این شهیدان با این سن کم خود دلبستگی به امور مباحث و مشروع نیز نداشتند و به همین جهت بود که از عزیزترین هستی خود یعنی جان خود گذشتند و راه شهادت و اباعبدالله را انتخاب کردند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که سلوک آنها حسینی بود، گفت: اگر اهل رفاه و خوشگذرانی باشنیم دیگر سلوکمان حسینی نخواهد بود حتی اگر لباس دین به تن داشته باشیم، حسینیوار عمل نخواهیم کرد.
آیت الله مومنی در توضیح ویژگیهای سلوک حسینی را وزن کردن دانست و افزود: بذل از حبه نیز بالاتر است چرا که در حبه خردی از مال داده میشود اما در بذل تمام سرمایه در راه خدا داده میشود.
وی با بیان این که برخی سست ایمان هستند چرا که اهل تفریح و خوشگذرانیاند، به همین جهت در موضعگیریها سست و لرزانند، اما امثال این شهدا چون ایمان قوی دارند در موضعگیریها نیز قرص و استوارند که با نگاه با اینها ما نیز مقتدر میشویم و آرزویمان این است که مسئولان نیز به این شهدا نگاه کنند تا در موضعگیریهایشان استوارتر شوند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه تشریح سلوک حسینی گفت: معیت با اهل بیت نیز از نکات سلوک حسینی است چرا که ممکن است کسی سابقه درخشانی داشته باشد اما در ادامه به انحراف کشیده شود همانگونه که امام خمینی در صحیفه فرمودند ممکن است من از برخی به جهت سالوسی که داشتند و احساس کردم آنها مدافع انقلاباند تعریف کرده باشم، اما این تعریف ملاک نیست و میزان حال فعلی افراد است.