۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۴۹ : ۰۵
وی در ادامه افزود: پیامبر اکرم(ص) می فرماید چهار صفت سبب کسب حلال می شود نخست عیب نگذاشتن روی اجناس، دوم فروشنده تعریف گزافی از جنس خود نکند، سوم عیب های جنس خود را پنهان نکند، چهارم برای معامله قسم به خداوند متعال نخورد و جنس خود را با قسم به مشتری نفروشد.
استاد حوزه علمیه همدان گفت: کسی که در دنیا به دنبال مال حلال باشد، در روز قیامت صورتش نورانی می شود، و در قیامت او با احترام و عظمت وارد بهشت خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی قایینی گفت: امام صادق(ع) به فردی که به امام متعرض می شود که چرا شما کار می کنید، می فرماید من به دنبال روزی حلال می روم تا مستقل باشم و نیازی به کسی نداشته باشم.
وی با بیان اینکه فخر فروشی سبب آلوده کردن مال حلال می شود، تصریح کرد: کسی که هدفش از کسب مال حلال فخر فروشی و غیر خداوند متعال باشد مال حلالش را به حرام آلوده کرده است.
استاد حوزه علمیه همدان با اشاره به درآمد های حرام گفت: کسب ربوی از کسب های حرام است و پیامبر اکرم(ص) می فرماید بدترین کسب های کسب ربوی است.
وی در ادامه با اشاره به ضرر های رشوه در جامعه، خاطرنشان کرد: از دیگر کسب های حرام رشوه است و چقدر بد است که مسوولان جامعه در گیر رشوه خواری شوند. جامعه در مساله رشوه آلوده شده است و افرادی هستند که متاسفانه برای هر کاری منافع شخصی خود را می بینند و وظیفه خود را با رشوه انجام می دهد.
حجت
الاسلام و المسلمین محمدی قایینی با بیان اینکه افرادی شغل خود را با رشوه
به دست می آورند گفت: اگر گزینش شغلی که حق عموم بوده، فردی با رشوه و
تخلف وارد این شغل شود هم کار او خلاف مقررات و حق الناس است و حقوق او نیز
حرام است.