این شاعر در ادامه گفت: بیشتر شعرهای این کتاب را بین سالهای 88 تا 90 سرودهام و سعی کردم که نگاه نویی در اشعار این کتاب داشته باشم و از نگاه مرسومی که در شعرهای آیینی است فاصله بگیرم و همراه با اتفاقهای شاعرانه باشد تا ذکر روایات.
سلیمانی در پاسخ به این سئوال که این نگاه نو در اشعار آیینی یعنی چه اظهار داشت: هم اکنون ادبیات آیینی ما چند گونه شده است. یک دسته اشعاری است که سفارش نویسی است و شعرهایش مناسب هیاتهای مذهبی و مراسم عزاداریها است که در نوع خودش کار ارزشمندی است، ولی به نظر من صرف پرداختن به این اشعار معمولا شاعر را از هویت شعری خود دور میکند و بیشتر منظومه نویسی است تا شعر.
وی افزود: در این گونه اشعار روایتها و مدایح را به نظم در میآورند که در جای خودش ارزشمند است ولی من در این کتاب سعی کردهام بیشتر شعریت را داشته باشم تا پاورقی خوردن و اشاره مستقیم به آیات و روایات و نگاه دیگرگونهای به ائمه علیهم الاسلام و اتفاقات تاریخ اسلام داشتهام.
علی سلیمانی شاعر جوان برگزیده جشنوارههای مختلف ادبی از جمله جشنواره شعر فجر، جشنواره جهانی صلح لبنان، جشنواره شعر جوان، شبهای شهریور، جوان ایرانی و ... است.
منبع: فارس
211008