رئیس جامعه المرتضی(ع):
کادرسازی و شبکه سازی امام جواد(ع) بهترین الگوی فعالیت های فرهنگی است
رئیس جامعه المرتضی (ع) گفت: بی شک یکی از بهترین الگوهای کار و فعالیت فرهنگی را ما باید از سیره و روش امام جواد(ع) در کادرسازی و شبکه سازی فرابگیریم.
عقیق:حجت الاسلام و المسلمین احمد زادهوش در گفتگویی ضمن تبریک فرارسیدن دهم ماه رجب ، سالروز میلاد جواد الائمه (ع) اظهار داشت: به این خاطر که امام جواد(ع) در زمان حیات نورانی خویش در قدرت سیاسی و یا مُکنت اجتماعی به جهت ظلم کثیر حکومت عباسی نبودند، لذا عمده ترین و اصلی ترین نقش هدایتگری امام در عرصه های علمی و فرهنگی بوده است.
وی افزود: جدای از بحث مناظرات و گفتگوهای علمی صورت گرفته میان ایشان و مخالفان و بیان مستند و شیوا و منطقی حضرت در تبیین معارف الهی، نیروسازی و کادرسازی حضرت از اهمیت بسزایی برخوردار است.
این محقق و پژوهشگر حوزوی ادامه داد: حدود 270 نفر از افراد و شاگردان خاص حضرت که استعداد خوبی داشتند توسط ایشان شناسایی و به علوم و فنون روز مجهز شدند و پس از آن برای امور فرهنگی و اجتماعی در اقصی نقاط جهان اسلام از آن ها استفاده شد.
وی بیان داشت: امروزه به شدت نیاز داریم که جوانان مطلع و عادل و توانمند از حیث فرهنگی و آشنا به شیوه های درست فرهنگی بتوانند این نقش هدایتگرانه را در پاسخ به سوالات و شبهات به صورت حضوری یا از طریق ابزار قلم و ... ایفا کنند ، خاصه در زمانه ما که با هجوم ویران کننده شبهات و سر و صداهای بی امان گروه باطل در دنیا مواجه هستیم.
این محقق و پژوهشگر حوزوی افزود: ما باید این خلا را به تاسی از سیره و شیوه امام محمد تقی(ع) برطرف سازیم و طوری نسل جوان فرهیخته و آگاه خود را تربیت کنیم که با شیوه و منطق استدلالی بتوانند به شبهات پاسخ داده و از حقانیت دین و مکتب اهل بیت(ع) دفاع کنند.
حجت الاسلام و المسلمین زادهوش خاطرنشان کرد: مساله مهم دیگر در سیره جواد الائمه(ع)، بحث شبکه سازی و گسیل کردن و اعزام کردن و فرستادن شاگردان موفق به اقصی نقاط سرزمین های اسلامی است.
وی گفت: امروز یکی از کارهای مهم در عرصه فرهنگی ما باید این باشد که شیعیان مستعد و علاقه مند در جاهای مختلف دنیا را شناسایی کرده وآن ها را مورد حمایت قرار دهیم تا استعدادهای آن ها شکوفا شده و در مسیر خدمت به مکتب اهل بیت(ع) قرار بگیرند.
منبع:حوزه