۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۱۲
یکی از احادیثی که درباره امر ظهور امام زمان(عج) وارد شده است، درباره همزمانی نوروز با ظهور است، امام صادق(ع) میفرماید: «... وَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی یَظْهَرُ فِیهِ قَائِمُنَا وَ وُلَاةُ الْأَمْرِ وَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی یَظْفَرُ فِیهِ قَائِمُنَا بِالدَّجَّالِ فَیَصْلِبُهُ عَلَى کُنَاسَةِ الْکُوفَةِ...»، نوروز، روزى است که قائم ما اهلبیت و صاحب امر ولایت در آن روز قیام و خداوند او را بر دجال پیروز میکند. او دجال را در مزبلۀ کوفه به دار مىآویزد.
با این وجود، درباره قیام و ظهور امام زمان(عج) روایات مختلفی وارد شده است که در آنها نوروز، عاشورا، شنبه و یا جمعه به عنوان روز ظهور معرفی شده است. اما به راستی علت اینکه یک روز برای ظهور مشخص نشده است، چیست؟ همچنانکه درباره شب قدر یعنی شب رقم خوردن تقدیرات بشریت به دست امام عالم، به سه شب اشاره شده است.
خوب است در اینجا به خودمان این نکته را متذکر شویم که آنچه مهم است آمادگی شیعیان برای ظهور امام زمان(عج) است، اینکه شنبه، جمعه، عاشورا یا نوروز باشد، اما ما آماده نباشیم و توفیق یاری امام خود را نداشته باشیم، بسیار سنگین و دردناک است، پس بیاییم خود را آماده کنیم، آماده سربازی امام(ع)، سربازی که پیوسته بیدار و گوش به فرمان مولایش است.