۲۹ دی ۱۴۰۳ ۱۹ رجب ۱۴۴۶ - ۳۷ : ۱۲
در نامه این مسلمان آمریکایی آمده است:
اگر از من میپرسیدی که آیا برای بقاء حاضر به دزدی هستم یا خیر؟! من پاسخ میدادم که من ترجیح میدهم زنده نباشم و با زندگی دیگران بازی نکنم. اما به هر حال هر کسی نظر خودش را دارد. خانم یا آقایی که از مغازه من سرقت کردهای، من این دزدی را گزارش ندادم و دوربینهای مدار بسته را نیز بازنگری نکردم زیرا نمیخواستم تو را شناسایی کنم. ترجیح میدهم ندانم که هستی.
در ادامه نامه آمده است:
اگر پول سرقتی صرف بهتر شدن زندگی تو و خانوادهات شده باشد، من تو را میبخشم. اگر این پول را به سرقت برده باشی تا آن را هزینه تخریب خودت و سلامتیات بکنی، باز هم تو را میبخشم و از تو میخواهم خودت را در عوض درمان کنی. همه ما مرتکب گناه میشویم و بهترین ما کسانی هستند که دائم توبه میکنند.
این نامه که به سرعت مورد توجه رسانهها قرار گرفته، سرشار از واژههای مهربانی و بخشش برای سارق است. این مسلمان که سعی داشت از روش و سنت پیامبر اسلام (ص) پیروی کند، در زمانهای که سوءتفاهمات و سوءتعابیر درباره اسلام در جوامع غربی رو به گسترش است، سبب ایجاد تغییر قابل توجهی در دیدگاهها شد.
النانی نامه خود را با سخن ارزشمندی از پیامبر اکرم (سلام الله علیه وآله) به پایان رسانده که میفرماید: با کسانی که به شما بدی میکنند بد نکنید، بلکه نسبت به آنان بخشش و مهربانی نشان دهید.