۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۳۳ : ۰۲
عقیق: پانزدهم خرداد، نقطه عطفی است در تاريخ معاصر؛ يادگاری است از پيوند معنوی توده های عظيم مردم کشور ما؛ واکنشی است از احساس عميق مذهبی ملت ايران؛ نمايشی است ازبه پاخاستن مردمی که می خواستند ظلم و ستم را از بن برکنند؛ پانزدهم خرداد، روز قيام خونين مردم جان برکفی است که به نام اسلام و برای اسلام به ميدان آمدند تا سلطه طاغوتيان را از کشورشان برچينند.
به مناسبت سالروز آغاز نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ع) و همچنین توهین عده ای خود فروخته به مقدسات اسلامی ، گفت و گوی کوتاهی با حجتالاسلام بی آزار تهرانی از واعظان برجستهکشور داشته ایم که در ادامه میخوانید.
* با توجه به توهینهای اخیر عدهای خود فروخته به ساحت اهلبیت(علیهمالسلام) به نظرشما دشمنان با هتاکی گاه و بیگاه به مقدسات مسلمانان و دوستداران اهلبیت چه هدفی را دنبال میکنند؟
سربازی در پایگاه ابلیس و اهل موجسواری!
همیشه در تقابل با جریان حق عدهای هستند که تلاش می کنند خودی نشان دهند . عده ای هم سربازان پایگاه ابلیسند و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی دریغ ندارند . چون عصر، عصر ارتباطات است و حجم بالایی از اطلاعات به سریعترین شکل ممکن به جامعه منتقل میشود و به اصطلاح اجتماعی "تابوشکنی" یا به قولی وهن مذهب میکنند. این عده با این هدف و سبک و سیاق کار را جلو میبردند که بیشتر مطرح و دیده شوند.
این حرکتها، ایذایی است
من این حرکات را حرکات ایذایی میبینم؛ چراکه دشمن بیش از هرچیزی به مشغولکردن نیروهای پایگاه حق میاندیشد و یا بعضاً سنگ محکی باشد برای اینکه جبهه مخالف و جبهه دشمن ببیند که دوستان خدا و رهروان مکتب قرآن و عترت چقدر بر روی این تفکر عمیق حساسیت و دقت نظر دارند. دشمنان ما این حرکتها را رصد میکنند و برای هرکدام از این بخشها برنامهای مجزا دارند. خداوند متعال در قرآن کریم هم بر نرسیدن جبهه دشمن به این توفیق اشاره دارد:- «یُریدونَ لِیُطفِئُوا نُورَالله بِاَفواهِهِم وَ اللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَو کَرِهَ الکافِرون» میخواهند با فوت دهان نور خداوند را خاموش کنند علیرغم میل باطنی کافران این نور پرفروغ و جاودانه است.
روند اقبال و هزینهشدن مردم برای امامحسین(ع) افزایش مییابد
این
حقیقت را به وضوح میبینم مخصوصاً در دستگاه حضرت سیدالشهداء که بنابر آمار صحیح
سالانه نذر مردم و هزینههای مردم برای دستگاه حضرت سیدالشهداء افزایش بسیار
چشمگیری دارد. رقمهای نجومی که در تهران به 1200 میلیارد تومان رسیده و این روند
اقبال و هزینه شدن مردم در حریم حضرت سیدالشهداء هر روز افزایش پیدا میکند.
عشق به زیارت معجزه قرن است
قرنهای متمادی است که این اتفاقات میافتد؛ همانطور که شیخ عباسقمی آن عالم جلیلالقدر در تتمه المنتهی دارد که مضجع شریف و نورانی حضرت سیدالشهداء از زمان هارونالرشید تا دوران متوکل عباسی 17 مرتبه مورد حمله قرار گرفته و دشمنان آن را با خاک یکسان کردند اما چه اتفاقی افتاد ؟! امروز در هزاره سوم مسئله عشق به زیارت حضرت سیدالشهداء! به عنوان معجزه قرن ما اندیشمندان عالم را به تحیّر واداشته و در اربعین خودش را در عالم نشان میدهد. جمعیتی که بیش از 26 میلیون در سالهای اخیر رسیده است؛ این یعنی ضمانت خدا!
جایی برای برخورد منفعلانه نیست
وعدهالهی این است که نور خداوند و حقیقت، عالمگیر میشود و این گونه هم شده است و شاهد آن هستیم. در این بین آن جهاد کبیری که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند همان صحنهای است که فرد به فرد ما در این میدانها باید سربازی کنیم. شخصیتهای ارزشی انقلاب و یا وجه شدیدتر آن نخبگان اجتماعی باید در این جنگ نرم با قوت ورود کنند و جایی برای برخورد منفعلانه نیست.
*با توجه به فراگیر شدن رسانه ها و شبکه های اجتماعی وظیفه رسانه های ما در برخوردبا چنین توهین هایی چیست؟
بنده وقتی خبر این توهین هنوز فراگیر نشده بود در صفحه اینستاگرام خودم بلافاصله موضعگیری محترمانه و برهانی داشتم. ما نباید منفعلانه از کنار این مسائل بزرگ بگذریم و مراقب باشیم این نوع مسائل ارزشی با رنگ و لعاب سیاسی خلط نشود که میزان اهمیت موضوع را پایین میآورد. اینها مسئله جناحی و سیاسی نیست. اگر این نوع موضوعات به عقاید فکری و فطری گره خورده شود اصلاً قابل اغماض نیست. الان باید مواجهه کرد منتها از روی حکمت و اندیشه با دستمایه و برهان و نه تقید و تحکم و جسارت و فحاشی!
*در میان این تشویشها و شبهه پراکنی های اعتقادی توسط خودفروختگان و هتاکان خائن به دوستداران اهلبیت، دشمنان چه نقشی را ایفا میکنند؟
رأس پیکان این مبارزه، اباحهگری و تقدسزدایی است
اینها خودشان را عمّال و کارگزاران مدرنیته میدانند. شعار مدرنیته این است که برای داشتن جامعه مدرن باید مبانی که به عنوان مقدسات در ذهن مردم متبادر میشود را زیر سوال و اصطلاحاً قبحشکنی کرد. مقدسات را باید موهن جلوه داد. هرچیز ارزشی برای رسیدن به دنیای مادی بهتر قابل تخریب است. واقعاً دشمن وارد صحنه مبارزه شده و رأس پیکان این مبارزه اباحهگری و تقدسزدایی است.
* برخی اوقات متأسفانه رفتارهای خودسرانه برخی ها برای پاسخ دادن به این هتاکیها و توهینها باعث وخامت اوضاع و گشودن عرصه برای جولان دادن دشمنان شده است؛ از این حیث به نظرشما هیئتیها و مبلغین معارف اهلبیت چه وظیفهای برعهده دارند؟
بهترین کار وارد شدن از مدار اخلاق و برهان درست است. فحاشی باعث سوء استفاده طرف مقابل میشود که به دنبال تقدسزدایی و تحریک پاکان و مومنین است. دشمن منتظر فحاشی و عصبانیت ماست و اما وقتی فرزندان مکتب ولایت از مدار اخلاق وارد میشوند آنها نمیتوانند تقابل صحیحی با این جریان داشته باشند. همان غیرت توأم با حکمت! غیرتی که به حکمت پیچیده شده باشد. وگرنه کارِ با عصبانیت و ناراحتی دشمن را به سوء استفاده وا میدارد.
*به نظرشما چه ارتباطی میان این توهینهای سریالی، دنبالهدار و هنجارشکن با دستگاههای تبلیغاتی استکبار و رسانههای آلوده غربیها وجود دارد؟
اینها واقعاً در میدان نظام سلطه و اندیشه لیبرال و سکولار که همه زیرشاخه نظام سلطه است قرار دارند. تابوشکنی برگرفته از همین جریانهاست؛ باید احساس خطر کرد! نظام استکبار فقط اینها را ندارد؛ یک عده اینطور با تقدسزدایی بر پیکره مستحکم شیعه میزنند و عدهای هم از درون در پایگاه دشمن فعالیت دارند و در لباس تحجر شیعی هستند به این دشمنیها دامن میزنند. از اینها تعبیر هیئتهای سکولار دارم؛ متدینینی که با حاکمیت اسلامی و ورود به عرصه سیاست مشکل جدی دارند، اینها خطرشان بیش از دسته اول است.
قیچی دو لبه در دست استکبار و نظام سلطه
شیعه متحجر همان شیعهای است که آمریکا و انگلیس از او حمایت میکنند؛ اینها خطرشان بیشتر از افراد و یا گروههایی است که نمایان میجنگند و این گروههای به اصطلاح مهاجم نامرئی و پنهانی کار میکنند؛ باید برای هر دو برنامهریزی داشته باشیم هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی! این دو جریان به مانند یک قیچی دو لبه در دست استکبار و نظام سلطه عمل میکنند.
*به عنوان سوال پایانی؛ حضرت امام(ره) پیرامون اهداف نرم استکبار و تبلیغات گسترده در دایره اهانت به مقدسات چه برخوردی دارند و با تأسی به این شخصیت بزرگ باید چگونه و از چه زاویهای برای بصیرتافزایی تلاش کرد؟
بچههای ارزشی مراقب باشند
حضرت امام(ره) راجع به تاختن به مقدسات و موهن جلوهدادن ارزشها به شدت موضع صریح میگرفتند و در این زمینه اساساً اهل تصامح و تساهل نبودند. حضرت امام(ره) در جایی اشاره دارند آن روحانی که فاسد باشد به مراتب خطرش بیشتر از کسانی است که در مسیر طاغوت گام برمیدارند؛ چراکه جامعه به موجب این فساد دچار تاریکی و آلودگی میشود. پس ما باید مراقب باشیم! دشمن با این حرکات ایذایی قصدش مشغولکردن و به عبارتی انحراف بچههای ارزشی از اصل ماجراست. حضرتآقا هم امروز این اتفاقات را به نفوذ تعبیر میکنند.
هرجا فتنهای بوده یک روحانینما نقش داشته؛ از کودتای نوژه تا فتنه 88 یک روحانینما نقشمحوری داشته است. آقای کسینجر تحلیلگر آمریکایی در ابتدای انقلاب تحلیلی دارند که این انقلاب با روحانیت روی کار آمده- روحانیتی که پایگاه در دل مردم دارد و اگر قرار باشد روزی ضربهای به آن بزنیم باید به درون همین جریان روحانیت نفوذ کرده و ضربه بزنیم.
http://www.aparat.com/v/9Ebjt