۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۲۸ : ۰۲
وی با اشاره به زندگی زیبا و رابطه صمیمی خانوادگی حضرت فاطمه(ع) و علی(ع)، اظهار داشت: اصولا آرامش با درک حقیقی از یک موضوع به وجود می آید و همان طور که در زندگی های امروزی مشاهده می کنیم، بروز نا آرامی ها، اثرِ عدم درک و فهم یک موضوع و یا طرف مقابل است. و از آنجایی که زندگی آن دو بزرگوار در بالاترین مرحله از درک و فهم قرار داشت، لذا هم خود دارای آرامش بودند و هم توانستند این مفهوم را برای خانواده خود و دیگران به بهترین شکل به وجود آورند. بنابراین حضرت زهرا(س) با درک کامل شرایط و مسائل و انتخاب رفتارها و گفتارهای مناسب، به احسن وجه آرامش را در فضای خانه خویش جاری می ساختند.
حجت الاسلام فخریان با رد برخی ادعاها درباره بروز اختلافات بین حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع)، گفت: متاسفانه شبهات بی اساسی را مبنی بر اینکه گاهی کدورتی میان آن دو بزرگوار بوجود می آمد، مطرح می کنند و برای داوری به پیامبر اکرم(ص) مراجعه می کردند. اما بدون شک این موضوع صحت ندارد.
وی افزود: اولاً روایاتی متقن و قوی خلاف این شبهه افکنی ها داریم، مانند فرمایش خود حضرت علی(علیه السلام) که فرمودند «بخدا قسم تا فاطمه زنده بود او را به خشم نیاوردم» و ثانیاً اگر چه بوجود آمدن اختلاف سلیقه حتی بین دو دوست بسیار صمیمی ممکن است، اما این مساله نیز در رابطه با آن دو بزرگوار با اعتقادات شیعه سازگار نیست، چون حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) دارای مقام عصمت هستند و نسبت دادن اختلاف بین آن ها آنهم تا جایی که برای داوری به پیامبر(ص) مراجعه کنند، با مقام عصمت سازگار نیست.
منبع:حوزه