۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۴۵ : ۰۶
وی با بیان اینکه فضای مجازی همواره مورد بیمهری قرار گرفته است، به کاربردهای فناوری اطلاعات در زندگی بشر اشاره و اظهار کرد: این مهم نگاه ویژه مسئولان به این عرصه را ضروری کرده است.
این مرجع تقلید با اشاره به نگاه تجاری حاکم بر فضای مجازی، دغدغههای رهبر معظم انقلاب در این ارتباط را مورد توجه قرار داد و افزود: مسئولان باید این دیدگاه را اصلاح کرده و نگاه فرهنگی را بیشتر مورد توجه قرار دهند.
وی با بیان اینکه تولیدات پایین محتوای اسلامی در فضای مجازی، ما را تبدیل به مصرف کننده تولیدات غربی که خطوط قرمزی در این ارتباط ندارند کرده است خاطرنشان کرد: برای خروج از این شرایط نیازمند انقلاب در فضای مجازی هستیم.
استاد حوزه علمیه بسیاری از آسیبهای اجتماعی از جمله طلاق و باندهای فساد را نتیجه محتوای نامناسب و استفاده ناصحیح از فناوری عنوان کرد و افزود: برای انقلاب در فضای مجازی نیازمند شهامت، اراده، تصمیم و برنامه هستیم.
آیتالله مکارم شیرازی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این مسیر دشوار تکیه گاه مسئولان هستند خاطرنشان کرد: در راستای اصلاحات در فضای مجازی باید بدون ملاحظات آنچه مصلحت است انجام شود.
وی با بیان اینکه غرب بیش از گزینههای نظامی به گزینههای فرهنگی دل بسته است افزود: آنها تلاش میکنند تا از این طریق در کشور نفوذ کنند.
این مرجع تقلید استفاده از افراد متفکر، مستقل و بیطرف در راستای تصمیمگیری و اجرا در فضای مجازی را مهم برشمرد و تصریح کرد: باید با اراده قوی آمیخته با شجاعت نقاط ضعف و قوت شناسایی شده و نسبت به اسلامی سازی محتوا اقدام شود.
ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز در این دیدار با اشاره به وظایف و ماموریتهای اساسی شورای عالی فضای مجازی کشور، اظهار کرد: سیاستگذاریهای این عرصه بر مبنای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و در چارچوب اصول نظام اسلامی طراحی و اجرا میشود.
وی ارتقای آگاهیهای عمومی، قانونمند کردن نرم افزارها و استفاده از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در تولید محتوا برای فضای مجازی را از جمله مهمترین برنامههای این شورا عنوان و تصریح کرد: حوزه علمیه قم میتواند نقش مهمی در تولید محتوای دینی ایفا کند.