عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۵۷۵۴۸
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷
خوشنویس اندونزیایی:
خوشنویس اندونزیایی اظهار کرد: کتابت قرآن تلاشی برای علاقه‌مند کردن دوستان و اطرافیانم به اسلام و قرآن است.
عقیق: «عطا‌الله» که یکی از هنرمندان خارجی شرکت‌کننده در بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم است، درباره‌ی حضورش در این رویداد، اظهار کرد: برای حضور در این نمایشگاه 15 اثر به ایران آورده بودم که هشت عدد از آن‌ها به‌نمایش گذاشته شده است. نسخ، ثلث و رقعه سبک کاری آثار من است. برخی از کارهایم آیات قرآنی هستند و تعدادی دیگر سخنان حکیمانه.
این هنرمند افزود: 25 سال است که فعالیت هنری دارم. من در مدرسه اسلامی درس خوانده‌ام. هر روز با حروف عربی برای کتابت و خواندن سروکار داشتیم و از این طریق با الفبای عربی آشنا شدم. چیزی نگذشت که به خطاطی عربی علاقه‌مند شدم و دنبال معلم‌هایی گشتم که به من درس بدهند. من همیشه در حال یادگیری هستم و معتقدم یادگیری خوشنویسی پایان ندارد.
او در پاسخ به این پرسش که هنرمندان کدام کشورها جایگاه بهتری در زمینه‌ی خوشنویسی دارند، اظهار کرد: نمی‌توان مقایسه کرد. هنرمندان هر کشوری سبک کاری منحصربه‌فرد خود را دارند. به‌عنوان مثال، ترکیه‌ای‌ها به سبک خودشان نسخ را کتابت می‌کنند و در ایران به سبک خودشان. بنابراین نمی‌توان گفت این هنر در ایران بهتر است یا ترکیه. آن‌هایی که این مقایسه را انجام می‌دهند چیزی از تاریخ هنر نمی‌دانند که این حرف را می‌زنند.
عطاالله به تأثیر کتابت قرآن در انتقال مفاهیم اسلامی به مخاطبان اشاره و بیان کرد: من دوستانی دارم که مسلمان نیستند. اگر آن‌ها به خوشنویسی علاقه داشته باشند، شروع به خواندن و یاد گرفتن این هنر می‌کنند و طبیعی است که در مواجهه با آیه و حدیث به‌دنبال معنای آن می‌روند. شک ندارم که با مطالعه معنای قرآن، یک روز به اسلام علاقه‌مند و مسلمان می‌شوند. کار من یک تلاش برای علاقه‌مند کردن آن‌ها به اسلام و قرآن است.
این خوشنویس همچنین به آشنایی‌اش با هنر و هنرمندان ایرانی اشاره کرد و گفت: با هنرمندان ایرانی در نمایشگاه الجزیره آشنا شدم. امیر فلسفی، میرعماد، جواد بختیاری و رسول مرادی را می‌شناسم و از دولت جمهوری اسلامی تشکر می‌کنم که این فرصت را فراهم کرد تا بتوانم آقای رسول مرادی را از نزدیک ببینم، چون چیزهای زیادی از او یاد گرفته‌ام و ملاقات او برایم مهم بود.
عطاالله که برای نخستین‌بار به ایران سفر کرده است، درباره‌ی ایران و هنرش گفت: ایران یک کشور قوی است. مردمی دارد که هنوز به فرهنگ غنی خود متصل هستند. کشورهای زیادی را دیده‌ام که موفق بودند و دلیل این موفقیت اتصال به فرهنگ دیرینه‌شان بوده است.
در جریان برگزاری نمایشگاه قرآن کریم توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، 12 هنرمند شاخص از کشورهای بوسنی‌، فرانسه، کویت، عراق، سوریه، پاکستان، افغانستان، ترکیه، عراق، نیوزیلند و اندونزی انتخاب شدند و آثارشان را در رشته‌های خوشنویسی، نقاشی‌خط، عکس و کاشی‌کاری در بخش بین‌الملل ارائه کردند. نمایشگاه آثار این هنرمندان از 10 تیرماه تا پایان ماه مبارک رمضان در «باغ کتاب» واقع در محدوده باغ - موزه دفاع مقدس به نشانی میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو، روبه‌روی پارک طالقانی برپاست.


منبع:ایسنا
211008

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین