عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۵۶۹۹۶
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
گفتاری از حجت‌الاسلام فرحزاد
با توجه به اینکه حق امام حسن مجتبی(ع) آن اندازه که باید و شاید در بین دینمداران ادا نشده است، پیشنهاد می‌کنم که در ایام ماه رمضان و در ایستگاه‌های صلواتی نام ایشان را احیاء کنیم.
عقیق:حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد (استاد حوزه علمیه): در آستانه ولادت امام حسن مجتبی (ع) هستیم، با توجه به اینکه حق این امام همام آن اندازه که باید و شاید در بین دینمداران ادا نشده است و کمتر معرفت نسبت به ایشان وجود دارد، پیشنهاد می‌کنم که در ایام ماه رمضان و در ایستگاه‌های صلواتی نام ایشان را احیاء کنیم، سفره‌هایمان را به نام ایشان بیاندازیم و به تکریم ایشان بپردازیم.
چرا که پیغمبر (ص) می‌فرمود: «امام حسن (ع) هدیه‌ای از رب‌العالمین است و هر کس که حسن مرا دوست داشته باشد،‌ من او را دوست دارم»، بنابراین باید نام و یاد ایشان را احیا کرده و معرفت خود را نسبت به ایشان افزایش دهیم.
مهمترین کارهایی که می‌توانیم در ایام ماه مبارک رمضان انجام دهیم در کنار تلاوت قرآن، خواندن نهج البلاغه و روایات است که باید مطالعه آنها را احیاء کنیم کتاب «گزیده اصول کافی» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم احادیث برجسته‌ای در آن است. از جمله در صفحه 24 این کتاب از امام صادق (ع) نقل شده که شخصی از ایشان پرسید، چه چیز ایمان و اعتقاد ما را تثبیت می‌کند؟ امام فرمود: پرهیز از گناه و ورع چرا که پرهیز از اینها اصول دین و اعتقادات ما را تثبیت می‌کند در کنار اصول دین باید مراقب باشیم گناه نیز مرتکب نشویم چرا که مهمترین پیام ماه رمضان تقوا و ترک گناه است.
دوباره از امام صادق (ع) پرسیدند چه چیز ایمان انسان را از بین می‌برد، ایشان فرمودند: طمع، چرا که تمام این حرام‌خواری‌ها، رشوه دادن‌ها و گرفتن‌ها برای طمع است اگر انسان به شرایط و موقعیتی که دارد ، راضی باشد دست به حرام نمی‌زند اما طمع باعث می‌شود که انسان به هر کاری دست بزند ولو حلال نباشد!
در حدیث دیگری امام صادق (ع) فرمودند: بداخلاقی اعمال خوب انسان را فاسد می‌کند همانطور که سرکه عسل را زایل می‌کند. بنابراین در این روزهای ماه مبارک رمضان سعی کنیم که خوش اخلاق باشیم چرا که پیغمبر (ص) نیز فرمود کسی که در ماه مبارک رمضان خوش اخلاق باشد، من جواز بهشت را به او عطا می‌کنم پس در این یک ماه خوش اخلاق باشیم.
نکته دیگر این تلفن‌های همراه ما هم می‌تواند ما را به درجات بالا برساند و هم پایین‌ترین جایگاه را به ما عطا کند، قرآن کریم،‌ نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، مفاتیح و سایر ادعیه و کتب دینی‌مان را می‌توانیم از طریق تلفن‌های همراه مطالعه کنیم به ویژه هنگامه سحر و شب که مزاحمتی هم برای کسی ایجاد نکند.


منبع:فارس
211008

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین