۰۵ بهمن ۱۴۰۳ ۲۵ رجب ۱۴۴۶ - ۳۸ : ۰۸
محمد زاده درباره این دو طرح گفت: طرح ضیافت الهی و طرح تابستانی نشاط معنوی را سالهای قبل هم داشتیم و این ویژه برنامه ها در ماه رمضان و فصل تابستان برگزار می شد اما هر سال به کیفیت این ویژه برنامه ها افزوده می شود و استقبال نوجوانان و جوانان از این طرحها بیشتر می شود.
وی درمورد طرح ضیافت الهی گفت: در ۸۴ بقعه متبرکه طرح ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان برگزار می شود. محوری ترین بحث در این ماه بحث قرآن و نزول آن و تلاوت قرآن است. ان شاء الله از این سفره ای که خداوند متعال برای خلق الله پهن کرده است استفاده ببریم. این قرائت ها در ۶۷ محفل انس قرآن برگزار می شود. در ۱۸ محفل با حضور قاریان مصری و ۳۲ محفل با حضور قاریان بین المللی اجرا می شود. مجالس قرائت قرآن چه ترتیل خوانی و جزء خوانی جمع خوانی و چه به صورت لحن و صوت و تک خوانی، اجرا می شود که مورد درخواست و توجه مردم و زائرین عزیزمان بوده است و شاهد رشد خوبی در مورد برگزاری این محافل و مطالبات مردمی بوده ایم.
مدیر کل سازمان اوقاف و امور خیریه استان تهران تصریح کرد: در ماه رمضان کلاسهای تفسیر را داریم. همچنین برپایی نمایشگاه هایی که هم محصول فرهنگی هم در مورد مسائل روز اعتقادی و شرعی و اجتماعی و فرهنگی مردم پاسخگو هستند. برگزاری مراسم شبهای قدر علی الخصوص در امامزادگان شهرستانها و بقاع متبرکه استان تهران از جمله امام زاده جعفر(پیشوا) و امامزاده اسماعیل شهریار، که می توانند جمعیت زیادی در خود جای دهند از دیگر برنامه هاست.
محمد زاده بیان کرد: همچنین مناجات خوانی در ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه و جشن میلاد امام حسن(ع) را برگزار می کنیم و یک افطاری مختصر و ساده برای باز کردن روزه روزه داران در ماه رمضان تدارک دیده شده که ثواب آن بسیار زیاد است و سفره های افطاری همگی از محل نذورات مردمی توزیع می شوند و فضای فیزیکی بقاع متبرکه برای افرادی که نمی توانند در منزل خود افطاری دهند مهیای افطاری دادن این عزیزان است.
وی افزود: در مصلای نماز جمعه هر شب افطاری داده می شود. بعد از افطار هم سخنرانی و دعای افتتاح برگزار می شود. در شب های قدر هم ادعیه و اذکار علاوه به دعای افتتاح هر شب در مصلی برگزار می شود. خیمه های معرفت در بقاع متبرکه برپا می شود که در آنها به مسائل شرعی، اعتقادی و اجتماعی و فرهنگی و مشکلات خانوادگی و حتی پزشکی توسط کارشناسان مربوطه مشاوره ارائه می شود. غیر از مسائل سیاسی و جناحی که امسال هم سال انتخابات مجلس است به همه سوالات زائرین پاسخ می دهیم. تعداد خیمه های معرفت ما در ۳۲ بقعه از ۸۴ بقعه خدمات ارائه می دهند و دربقیه بقعه ها یکی دو کارشناس حضور دارند که پاسخگوی مردم هستند. نماز عید فطر نیز در بقاع متبرکه برگزار می شود و کسانی که نمی توانند در نماز عید فطر مقام معظم رهبری شرکت کنند می توانند در این بقاع متبرکه نماز عید فطر را اقامه کنند. در ماه رمضان سه وعده نماز صبح و ظهر و عصر و مغرب و عشا در بقاع متبرکه اقامه می شود.
محمد زاده در مورد طرح تابستانی نشاط معنوی هم گفت: اسم این طرح نشاط معنوی است برای اینکه بهجت و نشاط و انسجام بخشی را با مدیریت متمرکز به زائرین می بخشد. متأسفانه تعداد ثبت نام کنندگان در این کلاسها کم است و ظرفیت بقاع متبرکه بیش از این تعداد است، مثلاً برای امسال حدود ۲۰ هزار نفر را پیش بینی کرده ایم که ثبت نام کنند که طی آن کلاسهای ورزشی، خطاطی، خوشنویسی، نقاشی، خیاطی، طراحی، و ...برگزار می شود. هرچقدر بتوانیم ساعات حضور نوجوانان و جوانان را در بقاع متبرکه زیاد کنیم آنها از آلودگی ها و در دام افتادن در بعضی از بزهکاری ها دور می شوند.
وی درپایان گفت: همچنین طرح ساخت بیمارستان سرطانی حضرت عبدالعظیم حسنی را پی گیری می کنیم. جواز شهرداری و تهیه نقشه سازه و عملیات اجرایی پایان یافته و سال گذشته ساخت آن آغاز شد. برآورد هزینه ساخت این بیمارستان ۳۰۰ میلیارد تومان است که امیدواریم خیرین با شماره حسابی که داده ایم ما را حتی در تهیه یک آجر آن یاری رسانند. بیمارستان در ضلع شمال شرقی حرم واقع شده است. ما در برنامه هایمان ترغیب و تشویق به موقوفات جدید و احیای موقوفات را در نظر داریم و معتقدیم در بحث ثلث اموال که در اختیار هر فرد است و می تواند آن را وقف کند باید اتفاق مهمی بیفتد.