۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۰ : ۱۱
_ خداوند ابعادی برای امامت امام سجاد تعریف کرده است. یکی از این ابعاد بعدی است که نیاز امروز من و شما و شهر و زندگی و هیئت ها و خانواده ها و مساجد ما است. اگر این بعد را مدنظر قرار دهیم بخش عظیمی از مشکلات فردی و اجتماعی حل می شود.
_ امام سجاد یک پسر عمویی داشتند که خیلی جسور و گستاخ بود. یک زمانی برخورد کردند با امام سجاد و هر چه لایق و شایسته خودش بود نثار آن حضرت کرد. یاران امام می خواستند که به حسابش برسند ولی حضرت فرمودند بگذارید سبک شود و حرف هایش را بزند.
_ در راه آقا یک چیزی زیر لب زمزمه می کردند و می فرمودند که آنها یی که خشم خود را فرو خورند و پنهان کنند و از مردم بگذرند خدا دوستشان دارد. یاران فهمیدند که خبری نیست. به منزل آن شخص رفتند و وقتی آن شخص مقابل حضرت سجاد ایستاد حالت دعوا گرفت. حضرت فرمود من برای دعوا نیامدم آمدم یک حرفی به تو بزنم و بروم. تو فلان حرف را به من زدی اگر این حرف هایی که به من زدی در وجود من هست ای خدا از من بگذر و اگر این حرف هایی که زدی در وجود من نیست خدا ان شاء الله از تو بگذرد. عرق شرم بر پیشانی آن فرد نشست.
_ در زندگی همه اهل بیت ما برخورد درست با دشمن وجود دارد. اگر ما انصافاً روش مدارا با خطاکار و گنهکار را بدانیم مشکلات جامعه حل میشود. عده خیلی کمی هستند که عناد و دشمنی و مرض دارند.
_ لحظه ای که گناه می کنیم و چشم و زبان اشتباهی می چرخد به این فکر کنیم که اگر یک لحظه پرده کنار برود و چشممان به جمال آقا امام زمان روشن شود چه اتفاقی می افتد. مردن بهتر است از زمانی که امام زمان را در لحظه گناه کردن ببینیم.
_ هر گناهی امکان بازگشت و توبه دارد الا دشمنی با علی بن ابیطالب که قابل بازگشت نیست. فرمودند که اگر جبرئیل و میکائیل هم باشید و در محبت علی بن ابیطالب کوتاهی کنید با صورت به آتش می روید. ماه رجب گذشت ماه شعبان هم می گذرد. ضیافت عجیب و غریبی که خدا به ما عنایت داشته است را غنیمت بشماریم.
_ ما
باید با فرزندان خود طوری رفتار کنیم که فرزندان بتوانند راحت با ما حرف بزنند. در
زمان پیامبر اینقدر فضا باز بود گنهکار راحت با پیامبر صحبت می کردند. این فضا را
باید در زندگی و خانه و کارمان قرار دهیم.