مدیر مدرسه امام محمدباقر(ع) تهران تبیین کرد:
برنامه های کاربردی بهره گیری از ماه رجب
مدیر مدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) تهران گفت: برای استفاده بیشتر از فضیلتهای بی شمار ماه رجب، برنامههایی از سوی بزرگان پیشنهاد شده که انجام آنها، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
عقیق:حجت الاسلام والمسلمین حسین مهدی زاده ، با اشاره به فضیلت ماه رجب، گفت: این ماه موسم عبادت و شب زنده داری است و از اوقات ارزنده برای دعا و انجام اعمال مستحبی به شمار می آید.وی تصریح کرد: ماه رجب، ماه آمادگی برای حضور در مهمانی خداوند است و برنامههای پیشنهادی اسلام در این ماه، همه از نوعی تمرین و یافتن آمادگی حکایت دارند. چنانچه تأکید بزرگان دین بر گرفتن روزه در این ماه و ذکر پاداشهای بسیار برای روزهداری در ماه رجب، مؤید این مطلب است.
استاد حوزه علمیه تهران، ماه پر برکت رجب را فرصتی برای تطهیر قلوب و تزکیه نفس دانست و افزود: اگر میخواهیم با قلبی پاک، قدم در ماه رمضان بگذاریم، باید زیاد استغفار کنیم، چرا که استغفار و توبه ظلمتها را میزداید و آنها را در وجود انسان به نور تبدیل می کند.
وی با بیان اینکه دعا کردن در این ماه سبب تقویت باورهای توحیدی می گردد، ابرازداشت: عاقبت بخیری و سعادت ابدی در سایه تقویت باورهای ایمانی انسان محقق میشود و این مهم نیز با خلوت و خواستن از خداوند متعال و توبه کردن به وجود میآید.
مدیرمدرسه علمیه امام محمدباقر(ع) تهران با اشاره به اینکه ذاکرین همواره اهل ذکر و یاد خداوند هستند، یادآور شد: یاد خدا و استغفار زیاد، عمر را طولانی، فقیر را غنی و درون انسان را پاک میکند و انجام این عمل در ماه رجب بسیار اهمیت دارد.
وی ادامه داد: فضيلت ماه رجب تا حدي است كه خداوند در روز قيامت ندا ميدهد "أين الرجبيون". چرا که اهالی رجب، مردان و زنان با ایمانی هستند که آرزویی جز وصال یار ندارند و اشتیاقی غیر از کسب رضایت خداوند در آنها نیست. ذکرشان الله، کارشان لِلّه و هدفشان کسب خشنودی پروردگار است.
حجت الاسلام مهدی زاده در پایان خاطر نشان کرد: برای استفاده بیشتر از فضیلتهای بی شمار ماه رجب، برنامههایی از سوی بزرگان پیشنهاد شده که انجام آنها، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برنامههایی مثل "روزه گرفتن" به هر میزان که ممکن باشد، "مداومت بر ذکر «لااله الا اللّه»"، "خواندن بعضی از دعاهای مخصوص بعد از هر نماز"، "زیارت حضرت رسول(ص)، امیرمؤمنان(ع)، امام حسین(ع) و امام رضا(ع)"،"شرکت در مراسم معنوی اعتکاف" و .... که میتواند انسان را در جهت تقویت بنیه ی معنوی یاری نماید.
منبع:حوزه
211008