عقیق:حجت الاسلام محسن قرائتی روز پنجشنبه در نخستین همایش زکات و مسجد محوری اظهار داشت: یکی از فرائض مهم اسلامی و از ضروریات دین مبین اسلام توجه به پرداخت زکات است.
وی با بیان اینکه نخستین خانه مسجد بوده است گفت: متاسفانه مسجد محلی برای بازنشستگان شده و ائمه جماعات هیچ اقدامی برای جذب جوانان به این مکان مقدس نمی کنند.
ترویج فرهنگ مسجد محوری در جامعه
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: فرهنگ مسجد محوری در جامعه باید ترویج شود.
آیت الله نورالله طبرسی در این همایش اظهار داشت: افزایش پیوند مردم با مساجد و روحانیت و گسترش نقش مسجد در زندگی آنان و ایجاد ارتباط و تعامل هدفمند و معنادار آنان با مسجد و امام جماعت از اهداف اجرای این طرح است.
وی با بیان اینکه غرب به دنبال تخریب و خلوت کردن مساجد کشور است، یادآور شد: مساجد نخستین نهاد فرهنگی در جامعه است.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: اگرحوزه نباشد مساجد و حسینیه ها مفهومی ندارند.
نقش آفرینی روحانیون در نهادینه شدن پرداخت زکات
دبیر ستاد احیا زکات کشور گفت: نهادینه شدن پرداخت زکات درجامعه نیازمند نقش آفرینی حوزه و جامعه روحانیت است.
نبی لو در این همایش اظهار داشت: برخی از مردم با احکام زکات و تأثیرگذاری این امر در جامعه آشنا نیستند.
وی افزود: جامعه روحانیت و حوزه تلاش کنند تا مردم را به وجوب و ضرورت زکات در جامعه آشنا کنند.
منبع:مشرق
211005