کد خبر : ۴۲۰۷۰
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۳

نهج‌البلاغه کتابی فرهنگ‌ساز در جامعه است

رئیس حوزه‌های علمیه لرستان با اشاره به این‌که «نهج‌البلاغه همه خطبه‌ها، نامه‌ها و فرمایشات حضرت علی(ع) نیست» گفت: این کتاب می‌تواند نقش مؤثری در ترویج افکار و فرهنگ علوی داشته باشد و در جامعه ما فرهنگ‌ساز باشد.
عقیق: حجت‌الاسلام محمدرضا مبلغی با اشاره به شخصیت والا و بزرگوار حضرت علی(ع)، گفت: کسی در قله قرار ندارد که شخصیت این بزرگوار را ببیند و بداند که چه شخصیت بزرگی دارد، این درحالی است که همه افرادی‌که در زمینه شخصیت حضرت علی(ع) کار می‌کنند کامل نبوده و می‌خواهند درباره کل صحبت کنند که این امکان ندارد.
وی، با اشاره به این‌که «در زمینه سیره علمی و عملی حضرت علی(ع) کارهایی شده و درحال حاضر نیز انجام می‌شود» اظهار کرد: هر کسی در حد خودش چیزهایی از این شخصیت بزرگوار می‌فهمد و درباره آن کار می‌کند اما این نکته را باید در نظر گرفت که عمق این مطالب آنطور که باید نیست.
عضو کمیته علمی همایش سیره علوی با اشاره به تهاجمات کشورهای بیگانه به فرهنگ اصیل؛ مخصوصاً اعتقادات دینی و مذهبی ما، بیان کرد: برگزاری همایش‌های مذهبی مانند سیره علوی می‌تواند نقش بسزایی در مقابله با این تهاجمات داشته باشد.
رئیس حوزه‌های علمیه لرستان، برگزاری همایش‌های مذهبی مانند سیره علوی را یک حرکت خوب و بجا دانست و افزود: اینگونه همایش‌ها می‌تواند در رواج فرهنگ علوی مؤثر باشد و لذا همه دست‌اندرکاران باید تمام تلاش خود را انجام دهند.

منبع: ایسنا
211008

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پربحث ها
پرطرفدارترین عناوین