۰۲ بهمن ۱۴۰۳ ۲۲ رجب ۱۴۴۶ - ۳۰ : ۱۷
_ در صدد عوض کردن و تغییر دادن خود باشیم. زندگی باید تغییر کند، علاقه و توجه به خانواده باید بیشتر باشد.
_ روضه امام حسین یک اثر روانی دارد، خدا می دهد، ایجاد نوری در مغز و فکر و اندیشه، می کند. در کمالات انسانی،آدم می تواند خود را عوض کند.
_ یکی از ویژگی های صحابه این بوده که دقیقا با مخالفین رو به رو می شدند، هر کس حرف بد زد، اینان نمی زدند؛ الان هم باید اینطور باشد.
_ امیرالمومنین(ع) می فرماید: من این همه ستم دیدم و توانمندی هم در حدی داشتم، من صبر کردم به مانند کسی که در چشمش خار نشیند، ولی حاضر نشدم کمی تغییراتی در کار خویش دهم؛ سپس می فرمایند: من تلاش به بهتر شدن دارم، تلاش به خوبتر شدن دارم، اما تلاش به ستم ندارم.
_ همه آدم ها مثل هم نیستند، آدم ها مختلف اند، روحیاتشان هم مختلف است، همه باید در حد خود به ترقی خود توجه کنند. ترقی و تعالی در سه مدار است، یکی مدار جسم است، بدن ما تا یک حدی رشد می کند، تغییرات بدن اندک است، بدن محدود است اما روح اینطور نیست.
_ روح آدمی آنقدر وسیع است، که می تواند آدم سفله و پست را عالی کند، می تواند ترسو نترس شود، و .... ، اینها همه شدنی هستند.
_ بعضی وقتا اخلاق خود به خود کم می شود، براساس فشار اجتماعی یا ..... ، امانت داری، وفای به عهد، مودت ها و ... کم شده است.
_ روایت داریم که، وقتی آدم دچار فقر می شود، دچار دیون می شود، ،آدم راستگو دروغ گو می شود.
_ آنچه در عاشورا مردم باید بگیرند: صفا و وفا و صمیمیت است.
_ برای هر چیزی کلیدی است و برای هر چیزی
قفلی است.
_ از ویژگی های عاشورا این است که هر کس خود را پیدا کند، هر کس معدن خود را پیدا کند، از ویژگی های امام حسین(ع) رشد معادن آدم است.