کد خبر : ۳۴۶۸۰
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۷

تفاوت دوا و شفا درقرآن دربیان آیت‌الله جوادی‌

خداي سبحان فرموده است که : ما راه درمان را به مؤمنین نشان مي‌دهيم نه تنها طبيب مي‌فرستيم نه تنها دارو مي‌فرستيم بلكه شفا مي‌فرستيم..
عقیق:حضرت آیت‌الله جوادی آملی در خصوص مفهوم  شفا و تفاوت آن با دوا آورده اند: خداي سبحان فرموده است که: ما راه درمان را به مؤمنین نشان مي‌دهيم نه تنها طبيب مي‌فرستيم نه تنها دارو مي‌فرستيم بلكه شفا مي‌فرستيم؛نفرمود قرآن دواست، نفرمود «و ننزّل من القرآن ما هو دواء» بلکه فرمود: ﴿وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ﴾ ممكن است كسي دارو مصرف كند و شفا پيدا نكند، اما ممكن نيست چیزی شفا باشد و انسان با استفاده از آنان شفا پيدا نكند؛ لذا فرمود، ما شفابخشيم، اما ﴿لِلْمُؤْمِنِينَ﴾خداي سبحان اين شفا و اين عنايت را به افراد با ایمان عطا كرده است.

راه گریز از رذائل اخلاقی

خيلي‌ها كه گرفتار رذايل اخلاقي‌اند براي اين است که بنيان مرصوص و محكمي ندارند، چرا که با خرافات زندگي مي‌كنند، با شانس زندگي مي‌كنند، با بخت و اتفاق زندگي مي‌كنند. كسي كه موحد نباشد ناچار به خرافاتی نظير شانس و امثال شانس تن در مي‌دهد.بنابراین فرمود: آن كه ملحد است و عقيده ندارد، پايش را روي لبه‌اي گذاشته كه زيرش خالي است.


منبع:حوزه

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین