کد خبر : ۲۷۳۸۳
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۵
ام‌سلمه حسینی در دهمین همایش حکمت مطهر مطرح کرد

ماجرای شهادت یک جوان به خاطر یک کتاب

نیروهای طالبان وقتی در کوله پشتی جوان پاکستانی کتابی از شهید مطهری یافتند، به طرز فجیعی او را سر بریدند و سرش را برای خانواده‌اش فرستادند. یکی از علمای پاکستان این داستان دردناک را که نشان از تاثیر شهید مطهری دارد، «معجزه» خوانده است.

عقیق: ام سلمه حسینی، پژوهشگر پاکستانی است که به گفته خودش سالها است در زمینه آثار استاد شهید مرتضی مطهری به تحصیل و تحقیق مشغول است؛ او حافظ قرآن و کارشناس ارشد فقه و اصول است. حسینی یکی از 4 سخنران امروز دهمین همایش حکمت مطهر بود که درباره جایگاه استاد شهید مرتضی مطهری سخنرانی کرد.
ام سلمه حسینی با بیان اینکه تمام دغدغه شهید مطهری این بود که مردم را از قید اسارت آزاد کند، افزود: ایشان مربی و معلم بشر است و کتابهایشان در روح انسان تحول ایجاد می‌کند. آثار استاد شهید مطهری انسان را مومن و حق‌جو می‌کند. علاوه بر این آثار ایشان نه تنها دید انسان را وسعت می‌بخشد بلکه شیوه اندیشیدن را به ما می‌آموزاند.
این پژوهشگر پاکستانی خاطرنشان کرد: با اینکه سالهای زیادی از شهادت این استاد گذشته اما یاد و افکار او هنوز تازه است؛ اندیشه مطهری هیچ وقت کهنه نمی‌شود بلکه در طول زمان افکارش زنده‌تر و پویاتر می‌شود.
وی افزود: شهید مطهری تمام عمر خود را در راه شناخت اسلام صرف کرد و در طول این مسیر سرسختانه با انحرافات و کج‌روی‌ها مبارزه کردو از این نظر ایشان حق زیادی بر گردن همه مسلمانان دارد زیرا حقیقت اسلام را آنچنان که هست و بدون پیرایه و خرافات به جهانیان شناساندو ایشان در تمام طول عکمر به روشنگری پرداخت و برای رضای خدا تحریف باطل‌گرایان و غالیان را از چهره دین زدود و مبانی و آموزه‌های اساسی دین را به دور از تحریف ترویج کرد.

این پژوهشگر و حافظ قرآن پاکستانی اظهار کرد: وقتی استاد مطهری کتاب «داستان راستان» را نوشت عده‌ای به ایشان انتقاد کردند که چرا مقام علمی خود را تا سطح یک داستان‌نویس پایین آورده‌ای ولی ایشان پاسخی دادند که نشانه عزم او برای ترویج معارف اسلامی دارد. ایشان گفتند از روزی که دست به قلم برده‌ام هدفی جز پاسخگویی به نیازهای جامعه‌ام نداشته‌ام. غربیان و غربزدگان با نوشتن داستانهای ساختگی الگوهای مصنوعی و مسموم خود را در ذهن نوجوانان و جوانان ما فرو می‌کنند و من خواستم با نوشتن این کتاب الگوهای درست را که زندگی واقعی داشته‌اند به جوانان و نوجوانان ارائه دهم.
حسینی با بیان اینکه افکار شهید مطهری به کشورهای زیادی رسیده و آثار او در حال ترجمه به زبانهای دیگر است، خاطرنشان کرد: مردم پاکستان علاقه زیادی به شهید مطهری و آثارشان دارند. علمای پاکستان هم توجه خاصی به آثار این استاد شهید دارند و اندیشه‌های ایشان را در پاکستان ترویج می‌کنند.
وی ادامه داد: یکی از علمای پاکستان در کنفرانسی درباره شهید مطهری گفت که «این شهید در زمانی که تفکرات مارکسیستی و کمونیستی در جهان حکمفرما بودند در جهان اسلام به تفکر اسلامی خدمت کرد. آیا این از تاثیر معجزه‌آسای این شهید نیست که یکی از جوانان پاکستان که سر پست نگهبانی، برای حفظ امنیت کشورش خدمت می‌کرده توسط طالبان اسیر می‌شود و آنها که می‌خواستند بدانند او شیعه است یا اهل تسنن تا بدانند با او چه رفتاری داشته باشند، وقتی وسایل شخصی این جوان شیعه را می‌گردند و در آن کتابی از شهید مطهری پیدا می‌کنند، به طرز فجیعی او را سر می‌برند و سرش را برای خانواده‌اش می‌فرستند؟ این معجزه است که یک جوان پاکستانی در حین خدمت و سر پست، کتاب شهید مطهری را همراه خود داشته است

ام سلمه حسینی در پایان گفت: این افتخار ما پاکستانیها است که شهید عارف حسینی، از شاگردان استاد مطهری بوده است. ما وظیفه داریم که آثار این استاد شهید و متفکر برجسته اسلامی را به تمام نقاط جهان برسانیم.



منبع:فرهنگ نیوز


ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین