کد خبر : ۲۳۶۸۷
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۳

مذهب شيعه در چه دوراني پايه گذاري شد؟

محقق و پژوهشگر حوزوي گفت: دشمنان با استفاده از همه امكانات، به شبهه‌افكني عليه تشيع مي‌پردازند تا القاء كنند كه اين مذهب در زمان نبي مكرم اسلام (ص) وجود نداشته و ساختگي است!

عقیق: حجت‌الاسلام والمسلمين رجبي، در نشست «موسس شيعه پيامبر اعظم (ص) يا امام صادق (ع) » كه در پژوهشكده باقرالعلوم (ع) قم برگزار شد، در پاسخ به شبهاتي پيرامون موسس مذهب تشيع و زمان پيدايش آن، گفت: نبي مكرم اسلام(ص)، مذهب تشيع را پايه‌گذاري كردند.

وي با اشاره به القائات دشمن در رابطه با پيدايش شيعه، ادامه داد: دشمنان و در رأس آنها صهيونيست‌ها و وهابيت، با استفاده از همه امكانات، به شبهه‌افكني عليه تشيع مي‌پردازند تا القاء كنند كه اين مذهب در زمان نبي مكرم اسلام(ص) وجود نداشته و ساختگي است!

اين محقق حوزوي با اشاره به اين كه دشمنان با دلايل بي پايه و اساس و واهي اين گونه القاء مي‌كنند كه شيعيان معتقدند، مذهب شيعه در زمان انبياي قبل از رسول اكرم(ص) نيز وجود داشته است! ، در صورتي كه طرح يك مسئله از طرف بعضي از انبياء بدان معنا نيست كه مذهب شيعه قبل از رسول الل(ص) هم وجود داشته است، چون انبياء گذشته، از واقعياتي در آينده خبر مي‌دادند، به طور مثال چنانچه حضرت عيسي بن مريم(ع) خبر از بعثت پيامبر اكرم(ص) مي‌داده است.

حجت الاسلام والمسلمين رجبي در بخش ديگري از سخنان خود به تلاش‌ها امام محمد باقر (ع) و امام صادق (ع) در نشر و گسترش معارف شيعه اشاره كرد و گفت: اين دو امام بزرگوار، از فرصت به وجود آمده، نهايت استفاده را بردند و از طرق مختلف ازجمله تربيت شاگردان، به ترويج و معرفي مذهب شيعه پرداختند.

اين محقق حوزوي با اشاره به وجود فرقه‌ها و شبهات فراوان در زمان امام صادق(ع)، ابراز داشت: امام(ع) به شاگران و خود توصيه مي‌كردند كه وارد ميدان شوند و مباني دين و مذهب را حفظ كنند.

وي با بيان اين كه تاكيدات امام صادق(ع) براي تمام دوران‌ها كاربردي است، به به روايتي از آن حضرت اشاره كرد و گفت: علماي شيعه به عنوان مرزبانان مكتب اهل بيت(ع)، در مقابل هجمه‌هاي دشمن عليه اسلام ناب ايستاده اند.

حجت الاسلام والمسلمين رجبي همچنين به وضعيت تشيع در قبل از انقلاب اشاره كرد و يادآور شد: قبل از انقلاب، دشمن مانع از آن قدرت يافتن شيعيان بود و تمام تلاش علماي شيعه معطوف به حفظ مذهب بود، اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره)، زمينه معرفي مباني و انديشه‌هاي ناب تشيع به دنيا فراهم شد.

اين محقق حوزوي با اشاره به اين كه امروز دشمنان با استفاده از تجهيزاتي چون ماهواره، اينترنت و…، هجمه گسترده اي را عليه تشيع به راه انداخته اند، تصريح كرد: علما و روحانيون بايد براي مقابله با اين هجمه ها، شبانه روز تلاش كنند.


منبع:حج

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین