۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۴۶ : ۰۹
عقیق: پس از اقداماتی هم چون حمله به مساجد و قبرستانهای مسلمانان، ممنوعیت ساخت مناره برای مساجد، زدن برچسبهای مختلف به مسلمانان اکنون نیز با اعلام ممنوعیت حجاب در مدارس سوئیس موج جدیدی از اسلام هراسی در اروپا آغاز شده است.
دشمنی اروپا با اسلام با گذشت هر روز چهره جدیدی به خود میگیرد و با انجام مقدماتی این اقدامات وجههای قانونی نیز مییابد. اکنون نیز پس از انجام حملات روانی و رسانهای فراوان به مسلمانان در اروپا دولت سوئیس با برگزاری رفراندوم مبنی بر قانونی بودن یا نبودن حجاب در مدارس این کشور تصمیم به عدم داشتن حجاب برای دانش آموزان دختر مسلمان گرفته است.
دولتهای اروپایی درحالی حق مسلم دختران مسلمان در استفاده از حجاب را به رای گیری میگذارند که در ماهها و سالهای اخیر موج بینظیری از اسلامهراسی در رسانههای اروپا و آمریکا به راه افتاده است. از جمله نتایج و علایم تاثیرگذاری این تبلیغات سوء علیه اسلام در نوع نگاه اروپائیان به مسلمانان میشود دید.
به گزارش روزنامه واشنگتن پست، نظرسنجیهای شبکه تلویزیونی ABC آمریکا در سالهای متوالی نشاندهنده افزایش نگاههای منفی به مسلمانان است. درحالی که در سال 2002 تنها 24 درصد از مردم آمریکا نگاه منفی به مسلمانان داشتند، در سال 2006 این نگاه به 46 درصد و در سال 2010 به 64 درصد رسیده است. به عبارت دیگر نگاه منفی به مسلمانان در 8 سال گذشته 167 درصد رشد داشته است.
کمیسیون اعتقادات اسلامی فرانسه نیز با ارائه گزارشی اعلام کرد در سال 2013 میزان حملات فیزیکی به مسلمانان این کشور نسبت به سال پیش 11.3 با افزایش روبرو بوده است. این کمیسیون گزارش داده است که در سال 2013 مسلمانان فرانسه 40 بار مورد حمله و 117 بار مورد تهدید قرار گرفتهاند.
در هلند نیز در 5 سال گذشته مساجد این کشور 117 بار مورد حملات گوناگون گروههای ضد مسلمان قرار گرفته اند. نکته جالب در مورد این حملات این است که مسلمانان در بیشتر مواقع از ارائه شکایت به مراجع قانونی خودداری کردهاند.
همچنین بر اساس گزارش کمیسیون روابط اسلامی آمریکا گروههای ضد اسلامی در بین سالهای 2008 تا 2011 بیش از 119 میلیون دلار کمک های مالی برای خود جلب کردهاند. همچنین کسانیکه در فعالیتهای اسلام هراسی فعال بودهاند از حقوق ماهانه بیشتری برخوردار شدهاند.
تا کنون 78 لایحه قانونی در ایالتهای مختلف آمریکا برای ایجاد تغایر میان مسلمانان و سایر شهروندان آمریکایی مطرح شده است. درهمین حال آمارها نشان از 51 مورد حمله به مساجد دادهاند.
منبع:ابنا