پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۴:۳۰

۱۴۰۳/۱۲/۲۵

افطاری‌های اجباری در حرم حضرت زینب (س)

با وجود اینکه در روزهای نخست رمضان کم‌تر کسی جرأت حضور در حرم حضرت زینب سلام الله علیها را داشت، سفره‌های افطار با چاشنی حمایت از الجولانی در این آستان پَهن شد.
کد خبر : ۱۳۲۷۶۷

عقیق: حرم حضرت زینب سلام الله علیها پس از ماه‌ها غربت، بالاخره مملو از جمعیت شد. یکی از خادمان این حرم می‌گوید که «اوقاف ریف دمشق مجوز برپایی سفره‌های افطار را داد.»

تعداد بازدید : 33
کد ویدیو
در رمضان گذشته هر شب به ۱۵۰۰ نفر افطاری داده می‌شد اما با روی کارآمدن الجولانی برنامه‌های فرهنگی تعطیل شد.
 
پس از گذشت ۱۳ روز از رمضان، از پنج‌شنبه ۲۳ اسفند سفره‌های افطار برای آقایان و بانوان در شبستان حرم سیده زینب سلام‌الله‌علیها پَهن شد و در این مراسم مسئولان اوقاف ریف برنامه‌های الجولانی را تبلیغ می‌کنند.گفته می‌شود که با افزایش اعتراض‌ها این سفره‌ها به طور «موقت و با اهداف سیاسی» برپا شده است.
 
منبع:فارس

گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها