۲۱ آبان ۱۴۰۳ ۱۰ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۵۱ : ۰۳
پذیرش حوزههای علمیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ از ابتدای ماه مبارک رمضان ۲۲ اسفندماه آغاز میشود. داوطلبان برای ثبت نام و ورد به حوزه علمیه باید شش مرحله اصلی را پشت سر بگذارند.
عقیق: علاقهمندان جهت ورود و تحصیل در حوزههای علمیه باید مراحل ششگانهای را طی کنند که پس از پشت سر گذاشتن این مراحل پذیرش آنها تأیید میشود و میتوانند با شروع سال تحصیلی به تحصل بپردازند.
مراحل پذیرش حوزههای علمیه به شرح زیر است:
۱.ثبتنام اینترنتی:هر داوطلب جهت پذیرش در حوزه های علمیه لازم است در سامانه پذیرش حوزه از طریق پایگاه اطلاع رسانی پذیرش حوزه های علمیه به آدرس ismc.ir ثبت نام نماید.
لازم است داوطلب بعد از ثبت اطلاعات اولیه خود در سامانه؛ گروه، برنامه آموزشی و مدرسه مورد علاقه خود را نیز بر اساس شرایط و نکات ذکر شده در دفترچه پذیرش انتخاب نماید.
۲.مصاحبه و مشاوره:در این مرحله به منظور شناسایی ابعاد شخصیتی، تربیتی و انگیزشی؛ مصاحبه و مشاوره حضوری به عمل خواهد آمد.
داوطلبان باید برای آگاهی از زمان و محل برگزاری مصاحبه و مشاوره، بعد از تکمیل ثبتنام با مدیریت استان مورد نظر خود تماس حاصل نمایند.
۳.آزمون ورودی:به منظور ارزیابی علمی و سنجش توانایی داوطلبان در علوم پایه و پیشنیاز علوم حوزوی، آزمون ورودی برگزار میشود. لیست مراکز و منابع آزمون و نیز نمونه سوالات در سایت اطلاع رسانی سنجش و پذیرش ذکر شده است.
۴.تحقیقات محلی:به منظور احراز صلاحیتهای اخلاقی، اجتماعی و سیاسی داوطلب تحقیقات میدانی به عمل خواهد آمد.
۵.دوره میثاق طلبگی:دوره «میثاق طلبگی» در دو بخش تربیتی و آموزشی با عنوان «میثاق تربیتی» و «میثاق آموزشی» بر اساس ضوابط و شرایط مربوطه برگزار میگردد. لازم است داوطلبان پس از شرکت و کسب امتیاز لازم در مرحله «مصاحبه و مشاوره»، در دوره «میثاق طلبگی» شرکت نمایند.
۶.سنجش سلامت:به منظور احراز سلامت جسمی داوطلب، آزمایشات پزشکی مورد نیاز، توسط مرکز خدمات حوزه های علمیه استانها و با هماهنگی مرکز امور طلاب و دانش آموختگان انجام میگیرد.
پذیرش نهایی: داوطلب پس از گذراندن تمام مراحل مربوط به پذیرش و کسب امتیاز لازم در هر مرحله و همچنین کسب حداقل امتیاز نهایی از مجموع مراحل، به عنوان طلبه رسمی شناخته شده و پس از دریافت شماره پرونده تحصیلی رسمی، مطابق ضوابط از کلیه خدمات و مزایای حوزوی برخوردار میگردد.