پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۲:۰۰

۱۳۹۲/۰۵/۰۷

جلسه راهبردی بنیاد دعبل و شورای عالی انقلاب فرهنگی

معان برنامه ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی از مدیران بنیاد دعبل خواست جایگاه خود را در ساحت نقشه مهندسی فرهنگی کشور بیابند و نقش خود را در اجرایی کردن این سند مهم و راهبردی کشور ایفا کنند.
کد خبر : ۱۰۷۸۴

 عقیق: جلسه راهبردی بنیاد دعبل و معاونت برنامه ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور مهندس علی عظیمی رئیس هیئت مدیره بنیاد دعبل، مدیر عامل بنیاد دعبل و دکتر اسحاقی معاون برنامه ریزی شورای عالی انقلاب فرهنگی روز چهار شنبه دوم مرداد ماه 1392 برگزار شد.

در این جلسه که در معاونت برنامه ریزی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد،‌ ابتدا مهندس عظیمی شرحی از چگونگی تاسیس بنیاد دعبل در پی فرمان مقام معظم رهبری در سال 1385  ارئه کرد و سپس به سوابق کاری و توانمندی های بنیاد دعبل پرداخت و آمادگی این بنیاد را برای اجرای پروژه های عظیم فرهنگی در راستای اجرایی کردن سیاست های کلی شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد.

وی همچنین با اشاره به نگاه راهبردی و جامع بنیاد دعبل به کار اساسی و اثر گذار ستایشگری اهل بیت علیهم السلام گفت: بنیاد دعبل با تاسیس هیئت علمی متشکل از اعضای دانشگاهی و چهره های برجسته فرهنگی کشور، تلاش می کند مسائل حوزه ستایشگری را به دقت و با نگاه علمی بررسی و راهبری نماید.

مهندس عظیمی با اشاره به ضرورت تدوین نقشه راه حوزه ستایشگری اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین،‌ متناظر با سیاست های کلی فرهنگی جمهوری اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و بویژه نقشه مهندسی فرهنگی کشور ابراز امیدواری کرد با بکار گیری ظرفیت های موجود در بنیاد دعبل امکان ترسیم این نقشه راه از طریق تعامل جدی با معاونت برنامه ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود.

در این جلسه دکتر محمد اسحاقی معاون برنامه ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تشریح چگونگی ترسیم نظام نامه مهندسی فرهنگی کشور از آن بعنوان قانون اساسی فرهنگی کشور یاد کرد و جزئیات و فلسفه تصویب این نظام نامه را برای مدیران و کارشناسان بنیاد عبل تشریح کرد.

در ادامه معان برنامه ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی از مدیران بنیاد دعبل خواست جایگاه خود را در ساحت نقشه مهندسی فرهنگی کشور بیابند و نقش خود را در اجرایی کردن این سند مهم و راهبردی کشور ایفا کنند.

وی افزود مقام معظم رهبری مجدانه پی گیر اجرایی شدن سند مزبور است و معتقدیم با عملیاتی شدن این سند در افق چشم انداز 1404 تحولات مهمی بویژه در راستای هماهنگ شدن تمامی بخش های کشور در حوزه فرهنگ اتفاق خواهد افتاد.

مدیر عامل بنیاد دعبل در این جلسه با اشاره به توانایی های بنیاد دعبل در حوزه های گوناگون علمی،‌ فرهنگی و شبکه ملی این بنیاد، آمادگی مجموعه مدیریتی خود را برای همکاری بیشتر و گستر ده تر اعلام کرد.

بر اساس این گزارش در پایان این جلسه مقرر شد طرح پیشنهادی بنیاد دعبل پس از ارائه به دبیر خانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در چارچوب کار گروه مشترکی پی گیری شود.


منبع:روابط عمومی بنیاد دعبل

211001


گزارش خطا

ارسال نظر
captcha
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها