۰۶ آذر ۱۴۰۳ ۲۵ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۳ : ۰۱
عقیق:«محمد نعیمیپور»، فعال اصلاحطلب، از نمایندگان مستعفی مجلس ششم و کسی که میگفت روحانی بخواهد یا نخواهد ما از او حمایت میکنیم![5] در مصاحبه با شماره شنبه گذشته روزنامه دولتی ایران و در اشاره به صحبتهای محمدرضا باهنر که بر مسئولیت دولت و اصلاحطلبان در قبال مشکلات فعلی کشور تأکید کرده بود، گفته است:
«آقای مهندس باهنر جزو معدود افرادی در اردوگاه اصولگرایان هستند که براساس سابقهای که دارند میشود ایشان را سیاستمدار تلقی کرد. منتهی بعضی اوقات سیاستمدارها در شرایط انتخاباتی یا درباره بحثهایی که میتواند برای افکار عمومی جذاب باشد صحبتهایی میکنند که آنها را از موقعیت سیاستمداری دور میکند. واقعیت این است که اکنون نمیتوانیم مشکلات را بر سر اصولگرایان یا اصلاحطلبان سرشکن کنیم. آبشخور آنچه دچارش هستیم یک تصمیم استراتژیک است که به هر حال مسئولان کشور گرفتهاند.»
او میافزاید:
«آن راهبرد این بوده که ما عمق استراتژیک خودمان را در منطقه تعریف کنیم و برای دفاع از کشور سنگرهایمان را به پیرامون منتقل کنیم. خب طبیعتاً این خط مشی به سمتی میرود که بسیاری از کشورهایی که یا با ما دشمنی دارند یا هیچ دوستی ندارند به مقابله با آن برخیزند. در نتیجه طبیعتاً کشور دچار تنگنا و مشکلاتی شده است که خود را در بازار ارز و کالاهای اساسی نشان میدهد. بنابراین قرار دادن این مشکلات اخیر به عنوان مبنای بحث رفتن به دنبال معلولها و رها کردن علتها است.»
نعیمیپور همچنین میگوید: میخواهم به امثال آقای باهنر یادآور شوم که این هنر نیست که مسائل اساسی و عمقی را با مردم مطرح نکنیم؛ ولی به خاطر فضاهای انتخاباتی که در پیش است و برایمان اهمیت دارد، با مردم برخورد شفافی نداشته باشیم.
این فعال اصلاحطلب در بخش دیگری از صحبتهای خود نیز پیرامون فرمول اصلاحطلبان برای حل مشکلات کشور، بدون اشاره به کارنامه 3 دولت کارگزاران، اصلاحات و اعتدال میگوید:
«اصلاحطلبان در دورهای که توانستند در قدرت باشند استراتژیشان کاملاً روشن بود. راهبردشان اتکا بر توان و توسعه داخلی، رونق اقتصادی و بها دادن به ملت بود. چیزی شبیه استراتژی که چین در گذشته اتخاذ کرد؛ خودش را از پیشامدهای سیاسی بینالمللی کنار گذاشت و توجهش را به توسعه داخلی معطوف کرد. الان هم چین کشور فوقالعاده قوی است که میتواند به جای جنگ سرد و جنگ موشکی و جنگهای مختلف با اقتصادش در برابر جنگ اقتصادی که میخواهند به آن تحمیل کنند، بایستد.»[6]
*اظهارات نعیمیپور در حالیست که عدهای همچنان مشغول رصد تحرکات لشکر سایبری منافقین در قبال ایران هستند!
تعیین عمق استراتژیک در فرا مرزها یک سیاست عقلانی و مبنای توسعه اقتصادی با زیرساختهای امن و پایدار است که نه فقط از سوی نظام اسلامی ایران که از سوی تمام حکومتهای مقتدر دنیا اجرا میشود.
و فیالمثل قبله آمال آقایان یا همان آمریکا حکما از عقلانیتی برخوردار بوده است که ناوهای خود را به آبهای بینالمللی میفرستد و مدام برای خلیج فارس نیز خط و نشان میکشد!
و ایضا حضور نظامی روسیه در سوریه، حضور نظامی چین در سوریه و قس علی هذا...
به سخن دیگر اینکه ربط دادن مشکلات کشور و گرانیهای دستکند دولت و اصلاحطلبان به فعالیتهای ایران در محور مقاومت و فعالیتهای مدافعان حرم منافع ایران در خارج از مرزها؛ رذیلانهترین دروغی است که در توجیه گرانیها میشود، شنید.
در باب ماجرای دشمنی کشورها هم بایستی اشاره کرد که آیا یمنِ درگیر عزل رئیسجمهور نیز فعالیتهایی در فرا مرزهای خود داشت که اینچنین به دشمنی شیخ نشینهای خلیج فارس گرفتار آمده است؟
و یا افغانستان بیدفاع در ابتدای دهه هشتاد شمسی کدام عمق استراتژیک را داشت که در هجوم لشکری چند ملیتی به سرکردگی آمریکا اشغال شد؟
درباره ادعای چینی بودن اصلاحطلبان نیز بایستی به تلخی این نکته را بیان کرد که ایکاش اصلاحطلبان مثل چینیها بودند...
نه اینکه سخنگوی وزارت خارجه چین بگوید تحریمهای آمریکا بر چین تأثیرگذار نیست اما در ایران شاهد باشیم که از صدر تا ذیل دولت مشترک اصلاحطلبان و اعتدالیون مشغول تأکید بر تأثیر تحریمهای آمریکا بر قاتق نان مردم هستند!
ای کاش چینی بودند و به آمریکاییها نامه تسلیم موسوم به نامه 2003 را نمینوشتند.
ای کاش چینی بودند و کاندیدایشان با افتخار لباسهای تولید ملی را میپوشید نه لباسهای ورزشی مارک خارجی را.
و ای کاش چینی بودند و در میانشان امثال جسیون رضائیان و درّی اصفهانی و حسین موسویان یافت نمیشد!
ما همچنین به آقای نعیمیپور توصیه میکنیم که تاریخ چین جدید را مطالعه کند تا بداند که اقتصاد امروز چین اتفاقا بر پایه مقاومت نظامی این کشور در برابر مهاجمان، حضور در پیشامدهای بینالمللی و حمایت از تولید ملی است نه بر اساس اطلاعات غلطی که در ذهن نعیمیپور مبنای تحلیل قرار گرفته است.
نعیمیپور باید بداند که چین جدید با مقاومت، از تجاوزات ارضی ژاپنیها جان سالم به در برد. در جنگ جهانی علیه آلمان نازی جنگید و در بحران سوریه به طرفداری از نظام سوریه پرداخت. ضمن اینکه نقش مؤثری نیز در سازمان ملل دارد و عضو دائم شورای امنیت نیز هست.
و اکنون مشخص نیست این فعال اصلاحطلب چطور مدعی کنار رفتن چین از پیشامدهای بینالمللی است...؟!
قبل از نعیمیپور، محسن صفایی فراهانی در اظهاراتی از این گفته بود که برای جبران فشارهای اقتصادی مردم بایستی «فک حصر» صورت گیرد.