۰۴ آذر ۱۴۰۳ ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۲ : ۱۵
عقیق:حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید حسینی رئیس کمیته «لواء الخدمه الحسینی» که با بسیج مردمی خانههای شخصی را برای اسکان و پذیرایی از زائران آماده میکند، در کمیته مشارکتهای مردمی ستاد اربعین که امروز، سهشنبه ۲۱ خرداد ماه در شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره به افزایش شمار خانههایی که میزبان زوار ایرانی در اربعین سال گذشته بودند و امسال تعداد آنها با توجه به شدت گرما، افزایش خواهد یافت به مقامات ایرانی حاضر در این نشست نکاتی را درباره هجمههای تبلیغاتی علیه ایران متذکر شد.
او گفت: در عراق تبلیغاتی میشود که ایران کشور ضعیفی شده، در محاصره و در آستانه جنگ است و مشکل مالی دارد. پیشنهاد میکنم امسال کمیته مشارکتهای مردمی ایران و اقدامات آن را در اربعین بیشتر نمایان کند.
حسینی انتقادی که در نشست سال گذشته این کمیته مطرح کرده بود را بار دیگر تکرار کرد و افزود: با وجود حضور نمایندگان وزارتخانهها و دولت ایران در ستاد اربعین به نظر میرسد این ستاد مردمی نیست. این حساسیت مردم عراق است که میخواهند اربعین همچنان مردمی باقی بماند.
حسن پلارک، رئیس کمیته مشارکتهای مردمی ستاد اربعین در پاسخ به این انتقاد گفت: تمام امکانات اربعین از سوی مردم آماده میشود و این ستاد مردمی است. دولت و مردم ایران هم یکی هستند.
حسینی که ریاست اتحادیه رادیو و تلویزیون عراق را با ۱۲۰ شبکه به عهده دارد، تاکید کرد: گزارش تمام اقداماتی که ایران در اربعین انجام داده را میتوانیم در رادیو و تلویزیونهای عراق منتشر کنیم. مردم عراق از این کارها خبر ندارند و تحت تأثیر آن همجمههای تبلیغاتی قرار گرفتهاند. خواهش میکنم این ملاحظه را رعایت کنید.
رئیس کمیته «لواء الخدمه الحسینی» که این کمیته را بازوی عراقی ستاد اربعین ایران دانست، اظهار کرد: بار این ستاد در تمام این سالها بر دوش مردم ایران بوده و همیشه پول و امکانات اربعین از آنها گرفته شده است، فکر میکنم بعد از ۴۰ سال کافی باشد و بهتر است جهان اسلام در اربعین مشارکت داده شود. با توجه به قوانین عراق، ایرانیها نمیتوانند در بانکهای این کشور حساب باز کنند ما میتوانیم شماره حسابی را به این منظور اختصاص دهیم و از مردم مسلمان در سراسر جهان دعوت کنیم برای خدماترسانی به زوار اربعین کمک کنند. عتبات نه متعلق به عراقیها است و نه ایرانیها، بلکه به تمام مسلمانان جهان تعلق دارد.
حسینی همچنین ابراز امیدواری کرد شهرداری تهران درباره شعار امسال با تاکید بیشتر روی نام ایران با توجه به هجمههای منفی کمک کند و خطاب به آن گفت: شهرداری سال گذشته ۱۷ پرچم به مناسبت اربعین در عراق نصب کرد که هر یک از این پرچمها ۷۰ میلیون تومان قیمت داشت. حالا از آن پرچمها فقط میلهها باقی مانده است و نمیدانیم آن پرچمها چه شده؛ این اتفاق درباره عکسهای دیگری که در اربعین نصب شده هم افتاده است.