۲۶ دی ۱۴۰۳ ۱۶ رجب ۱۴۴۶ - ۳۹ : ۱۴
وی افزود: خداوند متعال در آیۀ 64 سوۀ آلعمران میفرماید: «قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَى كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلَّا نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلَا نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلَا يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضًا أَرْبَابًا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ»؛ وحدت نیازمند مشترکاتی است که باید مشخص شوند، اگر چنین شود، آن وقت متوجه میشویم که از وحدت چه انتظاراتی داریم.
نمایندۀ ولیّ فقیه و سرپرست حجاج ایرانی خاطرنشان کرد: وقتی از وحدت شیعه و سنّی سخن میگوییم، اگر مقصودمان شیعه کردن سنّیها یا سنّی کردن شیعیان باشد، این معنا ندارد. وحدت وقتی تحقق پیدا خواهد کرد که اصول مشترکی را ـ همانطور که قرآن کریم میفرماید ـ مشخص کنیم و به آنها بپردازیم.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسکر با تأکید بر لزوم احترام به عقاید شیعه و سنّی از سوی یکدیگر گفت: نباید هیچگاه به تخریب شخصیت دو طرف پرداخت. متأستفانه جهان اسلام به این امر بیتوجه بوده و دلیلش هم این است که دشمنان هیچ وقت نمیخواستند این وحدت محقق شود.
به گفتۀ وی، هر وقت زمینۀ گسترش وحدت فراهم شده، دشمنان از راههای مختلف سعی کردند مانع تحقق این امر بشوند. زمانی که بیداری اسلامی در جهان اسلام رخ داد، دشمنان به تحرک افتادند و سعی کردند جلوی این وحدت اسلامی در سطح جهان را بگیرند.
نمایندۀ ولیّ فقیه و سرپرست حجاج ایرانی ادامه داد: در شرایط کنونی نیازمند وحدت هستیم و حتی باید گفت وحدت تنها راه جهان اسلام برای دستیابی به اهداف خویش است.
وی معقتد است اگر نتوانیم از این فرصت بهرۀ کافی را ببریم، عواقب و نتایج بدی را برای جهان اسلام در پی خواهد داشت، لذا باید هوشیارانه عمل کرد و شعار قدس محور وحدت امت را پاس بداریم تا بتوانیم به موفقیتهای موردنظرمان دست پیدا کنیم.