عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۱۰۲۰۲۹
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰
آیت الله جوادی آملی در دیدار رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر:
حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: آمار چندین میلیونی پرونده های موجود در دستگاه قضایی و آمار بالای نابسامانی های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد، نشانه وجود فقر اخلاقی در جامعه است
عقیق:حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار اسکندر مومنی، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر در سخنانی با تاکید بر تقویت مرزهای کشور، اظهار داشتند: باید مرزهای کشور بیش از پیش تقویت شود، اگر مرزهای خود را آباد کنیم و بیکاری و فقر را آن مناطق بر طرف نماییم، نقش به سزایی در جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور خواهد داشت.

ایشان ادامه دادند: تنها دیوار کشیدن در مرز کافی نیست، در سراسر مرزهای کشور باید کشاورزی، دامپروری و صنعت توسعه یابد تا جایی که خود مرزنشینان احساس کنند که نفع آنها در حراست آنها از مرزهاست و عضو فعالی از ستاد شما باشند.

معظم له خاطرنشان کردند: طبق نقل کلینی، پیامبر(ص) فرمود خدایا بین مردم و نان مردم جدایی مینداز! در اینجا نان به مفهوم اقتصاد مردم است، حضرت می فرماید خدایا  بین مردم و اقتصاد مردم جدایی مینداز، چرا که دینداری بدون اقتصاد سخت است.

حضرت آیت الله جوادی آملی ابراز داشتند: کشف زیاد مواد مخدر افتخار آفرین نیست و نشانه وجود فراوانی آسیب است؛ اگر ما با وجود سرمایه هایی مانند قرآن و عترت، نتوانیم کشور را اداره کنیم و از این آسیبها جلوگیری نماییم حقیقتا خسارت است.

ایشان فقر اخلاقی را از عوامل مهم گسترش معضلات اجتماعی دانستند و اظهار داشتند: آمار چندین میلیونی پرونده های موجود در دستگاه قضایی و آمار بالای نابسامانی های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد، نشانه وجود فقر اخلاقی در جامعه است در نتیجه باید اخلاق در جامعه از طریق «رُحَماءُ بَينَهُم» تقویت شود تا جامعه بتواند در برابر آسیب ها مصونیت پیدا کند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
m
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۱
0
0
اوضاع کشور ما از لحاظ بی قانونی و مفاسد اداری و قضایی و بی اعتمادی و خشونتهای اجتماعی بمراتب از کشورهای غربی و غیرمسلمان، بدتر و فاجعه امیز است چرا با حجاب تحمیلی سعی بر اسلامی جلوه دادن کشور مملو از ظلم و فساد و بی دینی دارید که از اسلام فقط اذان را دارد و با تفسیر به رای احکام دین در جهت حفظ قدرت، ماهیت رحمانی انرا منقلب و منفور کرده اید. بگذارید مانند اوایل انقلاب مردم به میل خود حجاب را انتخاب کنند و اگر نتیجه متفاوت دارد نشانه فاسد شدن دین در چرخه قدرت مطلق تندروهاست که دروغ و فریب مصلحتی و خشونت زایدالوصف و نامحدود را لازمه بقا و گسترش اقتدار خود میداند و رحمانیت خداوند را فراموش و سخطش را که مایه گسترش ثدرت است، پررنگ کرده اید. حکومتی که از مردمی بسوی استبداد تغییر ماهیت داده و معایب بیشمار دارد نمیتواند ناهی از منکر و آمر به معرف باشد و این وظیفه مدنی است نه حکومتی و اگر جامعه بی تفاوت است استغفار و کناره گیری کنید که ایمان مردم را خراب کرده اید.
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین