وی افزود: خوب است که افراد تجربههای شهودی از اعتکاف را حتی بدون نام و نشان و به دور از خودستایی وهمراه با تزکیه نفس در فضای مجازی نشر دهند که همین جذابیتها سبب استحکام ایمانشان خواهد شد.
این استاد اخلاق تصریح کرد: معتکفان میتوانند دریافتهایی که در سه روز اعتکاف میان خود و خداوند داشتهاند را با دیگر کاربران به اشتراک بگذارند. حتی از دعاهایی بگویند که مستجاب شده است.
وی بیان کرد: متأسفانه امروزه فضای مجازی از مطالب بیهوده و مستهجن پرشده است و بهتر آن است که با نگارش تجربههای شهودی به این فضا رنگ و بوی خاصی دهیم و در نهایت تلنگری برای افراد غفلتزده باشد تا با مشاهده این مطالب تکاندهنده از خواب غفلت بیدار شوند.
حجتالاسلام واعظ موسوی اظهار کرد: نگارش تجربههای شهودی از اعتکاف برای فرستنده هم میتواند سبب باقیات صالحات باشد و علاوه بر آن هم برای گیرنده میتواند مؤثر باشد.
وی یادآور شد: کسانی که این تجربه ها را کمتر داشتهاند یا اصلا نداشتهاند، با دیدن این مطالب غبطه میخورند و حتی مشتاق میشوند که سال آینده چنین تجربهای را داشته باشند. هر سال که میگذرد شاهد تعداد بسیاری از افراد در اعتکاف هستیم و این نشان میدهد که معتکفان از تجربیاتشان برای دیگران میگویند و آنها را مشتاقتر میکنند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: جوانان دلهای نرمی دارند؛ بنابراین میتوانند دریافتهای بهتری از این مطالب در فضای مجازی داشته باشند. معتکفان میتوانند بدون نام و نشان این تجربههای شهودی را در فضای مجازی منتشر کنند تا همین مطالب جذاب سبب ایجاد انگیزه برای دیگران باشد.
منبع:ایکنا