13 آذر 1402 22 جمادی الاول 1445 - 36 : 13
کد خبر : ۴۳۱۱۴
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱
حجت الاسلام گنجی:
سخنران مسجد مقدس جمکران گفت: ما نیازمند نزدیکترین راه به سوی خدا هستیم و نزدیکترین راه به سوی خدا کربلاست.
عقیق:به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران؛ حجت الاسلام گنجی در جمع خادمین این مکان مقدس با اشاره به آیه شریفه«یا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَابْتَغُواْ إِلَيهِ الْوَسِيلَةَ»(35/مائده) گفت: بشر برای دستیابی به اهدافش دنبال راه میانه و نزدیکترین راه می گردد و این موضوع در مسیر رشد معنوی نیز مصداق دارد.
وی عنوان کرد: امام سجاد(ع) در مناجات المریدین از خداوند متعال می خواهند نزدیکترین راه برای نزدیک شدن به خودش را نشانمان دهد که از این دعا می توان برداشت کرد برای رسیدن به خدا راه های بسیاری وجود دارد راه های دور، متوسط، نزدیک و نزدیکتر.
این پژوهشگر حوزه افزود: شیعه راه های متعددی برای رسیدن به خدا دارد اما غیر شیعه به جهت آنکه از فرمایش امام معصوم(ع) تبعیت نمی کنند حتی نماز و روزه شان نیز راه نیست.
وی ادامه داد:  ما نیازمند نزدیکترین راه به سوی خدا هستیم و نزدیکترین راه به سوی خدا کربلاست.
حجت الاسلام گنجی تصریح کرد: دل حرم الله است، در حرم خدا غیر خدا را نباید جا داد، اگر شیاطین گرداگرد قلب انسان طواف نمی کردند انسان ملکوت عالم، حقیقت اعمال و زشتی گناه را می دید.
وی افزود: اگر قلب انسان؛ اصلاح شود سایر اعضای بدن او نیز اصلاح می شود و برای رهایی از شیطان باید به امام حسین(علیه السلام) متوسل شد که کوتاهترین مسیر برای رشد معنوی انسان است.
سخنران مراسم اظهار داشت: امام حسین(ع) دارای چنان قدرت معنوی بودند که یارانشان را درفاصله کوتانی تا آنجا رشد دادند که امام زمان(عج) نیز به یاران امام حسین(ع) سلام می دهند.
حجت الاسلام گنجی تأکید کرد: در زیارت عاشورا نیز خدا را به امام حسین(ع) قسم می دهیم و ایشان را واسطه می کنیم تا به ما آبرو عنایت کند و حتی انبیا و مرسلین نیز وجاهت و آبرویشان را از امام حسین(ع) دارند.
وی در پایان گفت: خداوند متعال می گوید دعای دل شکسته را اجابت می کند؛ حضرت آدم نیز برای آنکه توبه اش پذیرفته شود خدا را به پنج تن آل عبا قسم داد و وقتی به نام امام حسین(ع) رسید دلش شکست و اشکش جاری شد و اینجا بود که توبه اش پذیرفته شد، بنابراین نزدیکترین راه برای قرب به خدا مکتب امام حسین(ع) است.


منبع:حوزه
211008

گزارش خطا

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
نظر: