ربیعی با اشاره به اینکه در سال 92 در 2150 بقعه متبرکه کشور بصورت مردمی مرکز فرهنگی قرآنی ایجاد شده است، افزود: در این سال برای 1956 مدیر این مراکز فرهنگی حکم صادر شده است.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی از سوی این سازمان برای مدیران این مراکز گفت: در سال 90، 12 دوره، در سال 91، 15 دوره و در سال 92 تا کنون 5 دوره آموزشی در سراسر کشور برگزار شده است.
وی با اعلام اینکه در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی و عمل به تدابیر مقام معظم رهبری در زمینه مسائل فرهنگی و قرآنی، وجود مراکز فرهنگی و قرآنی در بقاع متبرکه امامزادگان بر اساس سیاستهای کلی سازمان اوقاف و امور خیریه ضروری بود، تصریح کرد: این امر با هدف بسترسازی جهت نیل به منویات مقام معظم رهبری و در راستای تبدیل بقاعمتبرکه به قطب فرهنگی و زمینهسازی برای حضور و مشارکت فعال مردم بویژه جوانان و نیروهای متعهد و ارزشی در عرصه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی بقاع متبرکه صورت میگیرد.
ربیعی ادامه داد: تحقق ارزشها و اصول سیاست فرهنگی _ قرآنی در بقاع متبرکه، تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ نورانی اسلام و تاکید بر آرمانها و ارزشهای معنوی و فرهنگ اسلامی و گسترش زمینه مشارکت و مباشرت مردم در امور فرهنگی _ قرآنی بقاعمتبرکه از دیگر اهداف راه اندازی مراکز فرهنگی قرآنی است.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان خاطرنشان کرد: مرکز فرهنگی قرآنی بقاع متبرکه، مجموعه ای است متشکل از نیروهای فعال، متعهد، ارزشی، افتخاری و مردمی که توسط هیئت امنای بقاعمتبرکه، به منظور اجرای برنامههای فرهنگی قرآنی، ایجاد و راهاندازی میشود.
منبع:شبستان