خانم رضایی ضمن تاکید بر اینکه باید زندگی خود را با احادیث و فرهنگ اهل بیت(ع) عجین کنیم گفت: قرآن و عترت هر دو یک مفهوم دارند، لذا هر دو باید باهم شناخته شوند.
این استاد حوزه علمیه خواهران کرمانشاه، تعرض و خطا را دو پیامد مهم دوری از فرهنگ اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت:مطابق فرموده پیامبر اکرم(ص) در هیچ شرایطی کتاب خدا و اهل بیت(ع) از یکدیگر جدا نمیشوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حکمت های نهج البلاغه در خصوص بخل و تنگ نظری اذعان داشت: بخل و تنگ نظری تنها مختص مسایل مادی نیست و یکی ازعوامل عار و ننگ از دیدگاه اهل بیت(ع) محسوب میشود.
خانم رضایی ضمن اظهار تاسف از اینکه در عصر کنونی بعضی از ارزش های اخلاقی دقیقا نقطه مقابل فرهنگ اهل بیت(ع) است افزود: برخی پول و مال دنیا را مایه آبرو میدانند این در حالی که فرهنگ اهل بیت(ع) به ما آموخته است امور معنوی باید به بالا دست خود بنگریم و در امور مادی به سطوح پایین تر خود توجه کنیم.
مدرس حوزه علمیه خواهران در پایان، اصلاح تعاریف دینی و معیارهای دینداری و تبیین ارزشهای دینی در بین مردم را از جمله راه کارهای مقابله با تغییرات به وحود آمده در معیارهای دینی، اخلاقی عنوان کرد.
منبع:حوزه