وی بیان داشت: معتقدیم، اگر طلاب و روحانیون به روز و آماده باشند و بتوانند به شبهات پاسخ دهند، بیمی از تهاجم فرهنگی و ناهنجاری در جامعه نخواهیم داشت.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که امروز دست های زیادی به سوی حوزه علمیه دراز است، گفت: حوزه باید مستقل و خود کفا باشد و سیاست مقام معظم رهبری نیز همین است؛ البته دولت نیز باید در مسائل عمرانی و فضاهای آموزشی به آن کمک کند.
وی با بیان این که کمیسیون فرهنگی مجلس، طرح های خوبی را در دست مطالعه و ارائه به صحن علنی مجلس دارد، افزود: طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده، احداث مساجد، مسجد محوری و مساجد بین راهی، طرح جامع امر به معروف ونهی از منکر، نظارت بر صدا و سیما، طرح جامع رسانه ها و... از جمله این طرح ها است که مجلس نیاز به رهنمود ها و نظرات حوزه در این زمینه دارد.
حجت الاسلام والمسلمین سالک با بیان این که دغدغه امروز ما این است که دین را چگونه در جامعه حاکم کنیم، بیان داشت: در حال حاضر 40محور در رابطه با آسیب های فرهنگی که از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری است، استخراج شده است.
وی با اشاره به کمبود روحانی در مساجد کشور، یادآور شد: درحال حاضر 65هزار مسجد درکشور وجود دارد که نیمی از آنها فاقد امام جماعت است 40هزار مسجد دیگر باید احداث شود و نیازمند50هزار امام جماعت میباشیم که تربیت آنها بر عهده حوزه علمیه است و باید به این نهاد مقدس توجه بیشتری شود.
منبع:حوزه