پایگاه اطلاع رسانی هیات‌ها و محافل مذهبی
۱۶:۳۸

۱۴۰۴/۰۱/۰۳

حکم استفاده از آدامس در ماه مبارک رمضان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدتقی محمدی شیخ از کارشناسان احکام شرعی به سؤالات پیرامون «حکم استفاده از آدامس در روزه ماه مبارک رمضان» پاسخ داد.
کد خبر : ۱۳۲۸۱۶

عقیق: در ماه مبارک رمضان، هر روز با «راهنمای رمضان» همراه شما هستیم؛ این مجموعه با بیان احکام شرعی مربوط به ماه مبارک رمضان به همراه نظرات مراجع عظام تقدیم شما فرهیختگان می شود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدتقی محمدی شیخ :

 

* حکم استفاده از آدامس در ماه مبارک رمضان

 

سؤال مهم مربوط به روزه‌داری در مورد «جویدن آدامس» است.

برخی افراد می‌گویند برای جلوگیری از بوی بد دهان و اینکه دیگران اذیت نشوند، از آدامس استفاده می‌کنند.

توجه داشته باشید اگر آدامس شیرینی نداشته باشد و حجم آن کاهش نیابد، طبق نظر مراجع تقلید اشکالی ندارد.

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی فرموده‌اند که نباید این کار را انجام دهید، اما سایر مراجع فرموده‌اند اگر چیزی از آدامس به معده نرود یا شیرینی اولیه آن گرفته شده باشد، روزه صحیح است و مشکلی ندارد.

تعداد بازدید : 16
کد ویدیو

 

منبع:حوزه


گزارش خطا

ارسال نظر
  • پربازدیدها
  • تازه ها
  • پرطرفدارها
  • پربحث‌ها