۰۵ آذر ۱۴۰۳ ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۴۷ : ۱۶
وی افزود: اخلاص و شور مرحوم علامه امینی به امام علی(ع) قابل وصف نیست؛ زمانی که ایشان را در حرم امام علی(ع) می دیدیم، به رغم ابهت در سیما و صدای شخصی همیشه در زیارت جامعه ای که از حفظ می خواندند اشک ایشان بند نمی آمد و این حالات همه مردم را به سمت ایشان جلب می کرد.
رئیس بنیاد فرهنگی امامت تصریح کرد: اخلاص در کار و سوزی که باید باشد باعث اعتلای این کتاب شد و آن را به کتب ماندگار عالم تشیع مبدل کرد که کنون هنوز نقدی بر آن وارد شده؛ هیچ نقد علمی بر این کتاب وارد نیست و نخواهد بود.
استاد حوزه علمیه گفت: این کتاب از کتبی است که باعث افتخار ما است؛ ولی نمی توانیم زحمات کسانی که با ایشان در تالیف و نشر این کتاب همراهی کردند را نادیده بگیریم؛ در این بین صاحبان کتابخانه های خطی و گرانبها در این مسیر زحمات بسیاری کشیدند؛ مرحوم اردوبادی زحمات بسیاری در کنار مرحوم علامه کشید که قابل انکار نیست.
آیت الله میلانی یادآورشد: باید همکاری های بزرگانی که با ایشان انجام شد را نیز به نیکی یاد کنیم؛ مرحوم آیت الله میلانی مایه دلگرمی مرحوم علامه برای تالیف این کتاب بود؛ برخی تصور می کردند که این کتاب خلاف وحدت و تقیه است، ولی مرحوم آیت الله میلانی و برخی از بزرگان حوزه در آن زمان مایه دلگرمی مرحوم علامه بودند و حتی در چاپ اول مرحوم میلانی ما مقدار بسیاری از این کتاب خریداری و هدیه دادند.
وی افزود: ترجمه این کتاب، ضروری بود که خوشبختانه انجام شد؛ این کار جدید با خصوصیات خاصی که در نشست رونمایی به آن اشاره شد، قابل تقدیر است و کاری در مسیر تکمیل کار بزرگان علما به خصوص علامه امینی بود.
رئیس بنیاد فرهنگی امامت تصریح کرد: این موسسه، یک موسسه آموزشی است که مبلغان امامتی را تربیت می کند ولی این کتاب یک کتاب مبنا است و باید تولید می شد و البته بانیان خاص خود را دارد.