۰۸ دی ۱۴۰۳ ۲۷ جمادی الثانی ۱۴۴۶ - ۱۵ : ۱۱
وی با اشاره به اینکه «ایمان به خدا» شرط نجات انسان از آتش جهنم است، افزود: در مکتب توحیدی پیروی از پیامبر و اهل بیت(ع) ملاک رسیدن به کمالات و معنویت است، نه فرزند و همسر اولیای الهی بودن، بنابراین اگر کسی فرزند اولیای الهی باشد اما هیچ تلاشی در زمینه رسیدن به کمال نداشته باشد هیچ ثمره و نتیجه ای نخواهد دید.
خطیب حرم مطهر رضوی با بیان اینکه سعادت و شقاوت انسان در گرو اعمال اوست، افزود: ماجرای پسر نوح در قرآن نشانگر این امر است که معیار رستگاری انسان عمل صالح اوست و پاداش و عذاب او به اندازه آنچه که انجام داده است خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه حضرت زينب(س) از چهره هاي برجسته علمی و تربیتی جهان اسلام است، اظهار کرد: سیره تربیتی حضرت زینب(س) مبتنی بر سیره فاطمی و علوی است، یعنی ایشان به آنچه حضرت زهرا(س)اعتقاد داشتند، معتقد بودند.
حجت الاسلام رضایی تهرانی با اشاره به اینکه عبادت رفيعترين مقام آدمي است، افزود: ائمه اطهار(ع) هر كدام مرتبه اعلاي از مقام عبادت را دارا بودند، بنابراین حضرت زینب(س) نیز در عرصه بندگی نهايت عبادت و تعظيم را در برابر پروردگار داشت.
سخنران حرم مطهر رضوی گفت: عقيله بني هاشم(س) از جمله شخصيتهاي تأثيرگذار در نهضت عظيم عاشورا بود كه در ماندگاري و جاودانگي آن نقشي بي بديل را ایفا کرد.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) در كوفه با سخنان و خطبه هاي عالمانه همراه با استدلال به آيات قرآن در مقام یک انسان والا ظاهر شدند و تابلوی واقعی از زبان گویای امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع) را به نمایش گذاشتند و پیام قیام عاشورا را به همه عالم منتقل کردند.
منبع:حوزه