۰۴ آذر ۱۴۰۳ ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۷ : ۱۱
اما از سوی دیگر هر نوع خطا و اشتباهی درباره فرم و محتوای هیئتهای مذهبی تبدیل به بزرگترین معضل عقیدتی و فرهنگی جوامع شیعی میشود به خصوص اینکه در عصر حاضر شبکههای مجازی سرعت انتقال اطلاعات را نسبت به گذشته به شدت افزایش دادهاند. از این رو با بها دادن نسبت به نصیحتهای عالمان دینی و به خصوص رهنمودهای بصیرتافزایانه رهبر معظم انقلاب، هم به عنوان ولیّ فقیه مسلمین و هم به عنوان مرجعیت فقهی جهان اسلام، میتوان از آسیبهای هیئتهای مذهبی کاست و از فرصتهای آن استفاده کرد.
به عنوان نمونه معظم له در دیداری که در سال 94 با جامعه مداحان داشتند، به نکات قابل توجهی اشاره کردند که در ادامه فیلم و متن آن را مشاهد میکنید.
*پرهیز از انحراف، پرهیز از خرافهگرایی، پرهیز از مشکلتراشی در عقاید جوانها؛ گاهی ما یک کلمهای میگوییم که یک گرهی در ذهن جوانِ مخاطب ما بهوجود میآید؛ این گره را چه کسی میخواهد باز کند؟ این گرهی را که ما با بیان ناقص خودمان یا بیان غلط خودمان یا بیتوجّهی و بیمسئولیّتی خودمان در ذهن این جوان بهوجود میآوریم و عقیدهی او را دچار مشکل میکنیم، این گره چگونه باز خواهد شد؟ اینها مسئولیّت است.
*اینکه ما مجلس عزاداری و مدح سیّدالشهدا را ــ که عظمت او بهخاطر شهادت است، عظمت او بهخاطر فداکاری در راه خدا است، عظمت او بهخاطر گذشت است؛ گذشت از همه چیز، از همهی خواستهها، از همهی مطلوبها ــ تبدیل کنیم به یک نقطهی سبک، به یک جایی که یک تعدادی جوان لخت بشوند، بپرند هوا، بپرند پایین و ندانند چه میگویند، درست است؟ این شکر این نعمت است که خدا به شما داده؟!
* این صدای خوش نعمت است؛ این توانایی ادارهی مجلس نعمت است؛ اینها چیزهایی است که خدا به همه نداده است، به شما داده؛ باید این نعمتها را شکر بگزارید. بنابراین من جامعهی مدّاح را از ته دل دوست میدارم؛ برایتان دعا میکنم؛ خداوند انشاءالله به شماها توفیق بدهد، به شماها کمک کند، امّا این را هم عرض میکنم که انتظارات از جامعهی مدّاح، امروز در جامعهی ایرانی و در کلّ نگاه منطقهای، انتظار بالایی است.