۰۵ آذر ۱۴۰۳ ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۲ : ۱۱
حجتالاسلام محمدی قرآن کریم را کتاب جامع، کامل و دور از هرگونه خرافه و هر چیزی که ساخته دست بشر است برشمرد و گفت: اگر انسان قرآن کریم را یاد نگیرد به سعادت نمیرسد چرا که حل تمام مشکلات اجتماعی و انسانی در گرو فهم و انس به قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه خداوند متعال زیباترین و بهترین سخنان را نازل کرده است افزود: این کلام الهی چه از لحاظ الفاظ و عبارات و چه از لحاظ فصاحت و بلاغت ویژگیهای منحصر به فردی دارد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به این موضوع که عمل به قرآن التزاماتی نیاز دارد، اظهار کرد: یکی از الزامات آن روخوانی و قرائت قرآن و انس با قرآن کریم است و هر انسانی باید به صورت فردی و شخصی خود را با این کتاب مقدس الهی و جامعیت آن همراه کند و براین اساس میتواند برگزاری مسابقات یکی از الزاماتی است که در جامعه فرهنگسازی میکند و نسبت به روخوانی قرآنی، آشنایی با مفاهیم آن ارتباطات بیشتری به وجود میآورد.
حجتالاسلام محمدی اجرای مسابقات بینالمللی قرآن را از توفیقات جمهوری اسلامی ایران برشمرد و افزود: آثار مسابقات را در طول این 38 سال چه در داخل کشور و چه خارج از کشور مشاهده کردهایم و به یاری خدای متعال سی و چهارمین دوره این مسابقات را از سیام فروردین تا ششم اردیبهشت ماه جاری در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) با حضور 276 متسابق از 83 کشور اسلامی در 5 بخش طلاب، دانشآموزان، روشندلان، بانوان و بزرگسالان برگزار خواهیم کرد.
وی در خصوص پوشش رسانهای مسابقات توسط خبرنگاران تاکید کرد و گفت: امیدواریم جامعه رسانه هنرمندانه جامع و کامل این مسابقات را پوشش دهند تا فضای قرآنی در جامعه به وجود آید.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه شعار«یک کتاب، یک امت» را شعار این دوره از مسابقات خواننند و گفت: در کنار مسابقات بینالمللی به لحاظ محتوایی به نکاتی پرداخته شده است که همسو با این شعار صورت میگیرد موضوع وحدت، استکبارستیزی، سبک زندگی اسلامی، خانواده اسلامی و همچنین موضوع فاجعه منا و حادثه منا از جمله موضوعات محتوایی این دوره از مسابقات است.
وی در این باره افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران از این جهت افتخار پرچمداری قرآن چه در قرائت و حفظ و چه در قول و عمل داشته و دارد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین به بخش پژوهشی سی وچهارمین دوره مسابقات بینالمللی اشاره و گفت: قرآن و فرهنگ انقلاب به عنوان بخش پژوهشی برای حوزههای علمیه و دانشگاهها در نظر گرفته شده است. دهمین همایشهای پژوهشی در این دوره با 421مقاله (65 مقاله خارجی از 20 کشور) در 4 اردیبهشتماه در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد و به برگزیدگان آن لوح و جوایزی اهدا میوشد.
وی همچینن به مسابقات بینالمللی طلاب و علوم دینی اشاره کرد و گفت: مسابقات بینالمللی طلاب نیز از سوم تا پنجم اردیبهشت ماه در مصلای امام دنبال خواهد شد.
وی افزود: 40 داور بینالمللی داخلی و خارجی (24 داور ایرانی و 16 داور خارجی) قضاوت این دوره از مسابقات را برعهده دارند که با مجموع متسابقین و داوران از 400 میهمان این دوره از مسابقات میزبانی خواهیم کرد.
حجتالاسلام محمدی در ادامه با اشاره به نمایشگاه قرآنی در سی و چهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآنی را از رویدادهای ویژه این دوره خواند و گفت: این نمایشگاه قرآنی با حضور کارشناسان مسائل دینی و با موضوعات مختلف قرآنی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان سخنانش تاکید کرد: انتظار میرود مسئولان به فعالیتهای قرآنی اهتمام ویژهای داشته باشند و قرآن را سرلوحه برنامههای خود قرار دهند.