۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۰۰ : ۲۳
عقیق:همزمان با این جشن. جشنواره طعم حلال با غذای ایرانی با حضور ۴۳ شرکت کننده از ایران، اتریش و چند کشور اسلامی در تالار یاد شده برپا شد که مورد استقبال فراوان قرار گرفت.
در این جشن و جشنواره به ۱۰ غذای برتر که اصول حلال ،طعم ایرانی و ارایه های سنتی را رعایت کرده بودند به داوری تمامحاضران جوایز ارزنده ای اهدا شد.
از نکات قابل توجه در این جشن حضور چشمگیر اتریشی های غیر مسلمان و کنجکاو بود که به دنبال یافتن پاسخ برای پرسش های خود بودند. علاوه بر آن توریست های ژاپنی و چینی و عرب قابل توجهی در این جشن و جشنواره حاضر شدند.
در اینجشن، با قرار دادن میز کارشناسی به پرسش های حاضرین و اهمیت نیمه شعبان در فرهنگ اسلامی و اهل بیت مدار و نیز چرایی غذای حلال پاسخ های مشروح داده شد. که برای غیر مسلمانان حاضر بسیار جذاب بود.
منبع:فارس