۰۲ آذر ۱۴۰۳ ۲۱ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۳۶ : ۱۸
عقیق:بررسی تاریخچه فرقه ضاله بهائیت نشان میدهد که این فرقه پیش از آنکه یک فرقه دینی باشد، یک فرقه سیاسی بوده است. در واقع بهائیت انشعابی از بابیگری است. صرفنظر از منشأ پیدایش بهائیت، اندک تأملی در عقاید این فرقه، بیپایهبودن آن را برملا میسازد، عقایدی که بسیاری از آنها نه با عقل سازگار است و نه با اعتقادات ضروری دین مبین اسلام، در ادامه به برخی از عقاید بهائیت اشاره میشود:
-بهائیت، خاتمیت پیامبر اسلام، حضرت محمد(ص) را نفی میکند، در حالی که به تصریح آیههای سوره احزاب، حضرت محمد(ص) آخرین پیامبر الهی است و پس از او پیامبر دیگری نخواهد آمد.
-بسیاری از احکام شرعی که بهائیت آن را تبلیغ می کند، در تضاد کامل با آیات قرآن و روایات معصومین(ع) است. احکامی مانند:
- نماز جماعت باطل است، مگر در نماز میت!
- قبله، مرقد بهاء الله در عکا (در لسطین اشغالی) است!
- روزه 19 روز است که قبل از عید نوروز شروع و به عید نوروز ختم میشود!
- هر کس خانهای را عمداً به آتش کشید، او را در آتش بسوزانید!
- حج تنها بر مردان واجب است و در خانهای صورت میگیرد که بهاءالله در آن اقامت داشته و یا در خانهای که سیدعلی باب در شیراز در آن سکنی داشته است.
- حکم خداوند درباره هر زناکاری اعم از مرد و زن، پرداخت 9 مثقال طلا به بیتالمال است!
- همه چیز نجس است غیر از آن چه «الله اطهر» بر آن خوانده شود!
- واجب است هر 19 سال، اثاثیه خانه را عوض کنید!
- نماز آیات واجب نیست!
- عید فطر همان نوروز است!
از آنجایی که اخیراً فائزه هاشمی با عضو ارشد فرقه بهائیت دیداری داشته است، بر آن شدیم نظر مراجع عظام تقلید درباره معاشرت و نشست و برخاست با اعضای فرقه ضاله بهائیت را از منظر بگذرانیم که البته پیش از این فتوای رهبر انقلاب در این رابطه منتشر شده است.(اینجا)
*آیتالله نوری همدانی:
آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید شیعه حکم پیروان فرقه ضاله بهائیت از نظر طهارت و نجاست را نجس و ازدواج با افراد این فرقه منحرف را جایز نمیدانند.(1)
*آیتالله مکارم شیرازی
آیتالله مکارم شیرازی اعضای فرقه ضاله بهائیت را از زمره مسلمین خارج دانسته و هرگونه رابطهای با آنها را حرام اعلام کردند و ارتباط با آنها را مقید به مواردی دانستند که امید ارشاد و هدایت آنها باشد.(2)
*آیات تبریزی و سیستانی
آیتالله تبریزی از دیگر مراجع شیعه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه معامله با بهائیها اگر از نظر اقتصادی موجب تقویت آنها شود چه حکمی دارد، فرمودند: کسانی که با عواید خود به دشمنان اسلام و مسلمین کمک می کنند٬ تقویت و اعانت و تأیید آنان جایز نیست، همچنین آیتالله سیستانی نیز معامله با بهائیها را جایز نشمردند.(3)
*آیتالله صافی گلپایگانی
آیتالله صافی گلپایگانی در پاسخ به این سؤال که پیروان فرقه ضاله بهائیت از نظر طهارت و نجاست چگونهاند و آیا اجتناب از تماس با آنان لازم است؟ فرمودند: نجس هستند و اجتناب از آنها واجب است. والله العالم، همچنین ایشان فرمودند: فرقه بهائیت دینی ندارند و ضال و مضل هستند و کافر میباشند و نجس هستند و ازدواج با آنها حرام است و همچنین تبلیغ و ترویج آنها حرام و جائز نیست، مؤمنین باید با شناخت کامل از عقائد حقه شیعه اثناعشری دفاع نموده و خودشان را از شر مکائد شیطانی و دشمنان محافظت نماید و مانع فعالیت و ترویج آنان شوند. والله العالم(4)
ایشان در مورد جهاد با این فرقه انحرافی و نیز استفاده از جنگ نرم در مقابله با آنها هم میفرمایند: بر هر مؤمن متمکنی دفاع از امور اعتقادی از قبیل توحید و نبوت و امامت واجب است، نهایت احکام جهادی که در فقه مطرح است متعلق به جهاد معهود است، هر گونه مقابله اعتقادی ولو با اینترنت و یا ماهواره و دیگر ابزار مرسوم فعلی جنگ نرم است و بر هر مؤمن متمکنی (علما) مقابله با آنها و دفع شبهات آنها واجب است و در بیان احکام این گونه جنگها موارد و مصادیق مختلف است. والله العالم(5)
*مرحوم آیتالله فاضل لنکرانی:
آیتالله فاضل لنکرانی در پاسخ به سؤالاتی درباره مسلمان یا کافر بودن بهائیها، سلام کردن و دست دادن به آنها، خرید و فروش با آنها و نیز سر سفره بهائیها حاضر شدن و از غذای آنها خوردن چنین فرمودند:
1ـ بهائیها مسلمان نمیباشند، بلکه کافر و نجسند.
2ـ سلام ابتدایی به آنها جایز نیست و در دست دادن با آنها باید مراقب احکام نجس و پاکی باشید.
3ـ فی حد نفسه با آنها معامله کردن مانعی ندارد، مگر اینکه باعث ترویج مذهب باطل آنها یا تضعیف مسلمانان باشد.
4-غذای آنها نجس است و خوردن آن حرام است.(6)
*مرحوم آیتالله بهجت
مرحوم آیتالله بهجت در مورد طهارت و یا نجاست پیروان فرقه ضاله بهائیت و نیز معاشرت و تماس با آنها، حکم به نجاست آنها کردند و فرمودند: از معاشرت و تماس با آنها باید پرهیز و اجتناب کرد، همچنین در مورد معامله با بهائیها فرمودند: معامله با بهائی مطلقاً جایز نیست و تقویت آنها حرام است.(7)
پینوشتها:
1-به نقل از دفتر حضرت آیتالله العظمی نوری همدانی، بخش استفتائات.
2-به نقل از دفتر حضرت آیتالله العظمی مکارم شیرازی، بخش استفتائات.
3-به نقل از دفتر حضرت آیتالله العظمی تبریزی و آیتالله العظمی سیستانی، بخش استفتائات.
4-به نقل از دفتر حضرت آیتالله العظمی صافی گلپایگانی، بخش استفتائات.
5-همان
6-دفتر حضرت آیتالله العظمی فاضل لنکرانی، بخش استفتائات،86/3/7
7-به نقل از دفتر حضرت آیتالله العظمی بهجت، بخش استفتائات.
منبع:فارس