کد خبر : ۷۳۰۰
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

روز زن یا میلاد فاطمه زهرا (س)؟

متاسفانه در سال های اخیر شاهد پر رنگ شدن روز مادر و روز زن و غلبه ی آن بر روز میلاد پر خیر و برکت زهرای مرضیه (س) هستیم. در مهدهای کودک،درمدارس،در اداره جات و حتی صدا و سیمای ما هم شور و نشاط روز زن و روز مادر وجود دارد.

عقیق:سال 1364 بود که بنیانگذار انقلاب اسلامی؛امام خمینی (ره) در بیاناتی در جمع بانوان جامعه الزهرا(س)، بیستم جمادی الثانی را که مصادف با میلاد پر نور و برکت فاطمه زهرا (س) است، به عنوان روز زن نامیدند. امام خمینی در بخشی از سخنان شان فرمودند:

·         «اگر شما پذیرفتید كه روز بیستم جمادی الثانیه كه روز تولد حضرت زهراست، پذیرفتید كه روز زن باشد، این روز را پذیرفتید، این به عهده شما خیلی مسایل را می‏آورد...اگر شما زن ها هم و زن های ما هم همه، كشور ما همه، پذیرفتند كه امروز روز زن است؛ یعنی روز تولد حضرت زهرا كه آن كمال و آن وضعیت را دارد، پذیرفتید كه روز زن است، به عهده شما مسایل بزرگی (خواهد آمد)، از قبیل مجاهده، كه حضرت مجاهده داشته است، حضرت به اندازه خودش كه در این ظرف كوتاه مجاهده داشته است، مخاطبه داشته است با حكومت های وقت، محاكمه می‏كرده است حكومت های وقت را...شما باید اقتدا به او بكنید تا پذیرفته باشید كه این روز، روز زن است. یعنی، روز تولد این حضرت روز زن است. زهد و تقوا و همه چیزهایی كه داشته است و عفافی كه او داشته است و همه چیز، شما باید اگر پذیرا شدید، آنها را تبعیت كنید و اگر تبعیت نكردید، بدانید كه شما داخل در روز زن نیستید. هر كس نپذیرفت، این، در روز زن وارد نشده است و در این شرافت وارد نشده است.»

نامگذاری روز میلاد حضرت زهرا (س) به عنوان روز زن و روز مادر به حق انتخاب زیبا و شایسته ای ست. چه اینکه در الگوی زن بودن و مادر بودن نمونه ی بالاتری از  الگوی زندگی فاطمه زهرا (س) نداریم . این انتخاب و این نامگذاری هم به حق در جهت پیروی از سیره و زندگی این بانوی بزرگوار صورت گرفته است.

اما متاسفانه در سال های اخیر شاهد پر رنگ شدن روز مادر و روز زن و غلبه ی آن بر روز میلاد پر خیر و برکت زهرای مرضیه (س) هستیم. در مهدهای کودک،درمدارس،در اداره جات و حتی صدا و سیمای ما هم شور و نشاط  روز زن و روز مادر وجود دارد. گویی در تقویم شیعی ما روز میلاد فاطمه زهرا (س) گم شده و شادی ما به دلیل فرارسیدن روز مادر و روز زن است.

از تعدای از بچه های زیر سن دبستان و حتی بالاتر از آن سوال کنید. بپرسید امروز چه مناسبتی است؟ اولین پاسخی که می دهند چیست؟ چند درصد آن ها می گویند امروز روز میلاد حضرت زهرا (س) است؟ از خانم ها بپرسید. از آقایان هم. از هر کسی که دلتان می خواهد. چه پاسخی دریافت می کنید؟

قطعا از ما شیعیان امیر المومنین (ع) توقعی بیش از این است. معنای این سخن  کاستن از مقام والای زن و ارزش مادر نیست. که ما دست بوس همه ی مادرانی هستیم که مادری فاطمه زهرا (س) را الگوی خویش قرار می دهند و دست بر سینه می گذاریم مقابل تمام بانوانی که عفاف و حجاب زهرای مرضیه را خط قرمز زندگی خود قرار داده اند. ولی ای کاش به جای تب و تاب گرفتن هدیه های گوناگون به مناسبت روز مادر و روز زن، قدردان مقام حقیقی مادر و زن باشیم و شادی خود را رنگ و بویی الهی بدهیم. به فرزندان مان بیاموزیم که شادی امروز ما و هدیه ای که به مناسبت آن به مادرش می دهیم به دلیل تولد فاطمه زهرا (س) است. به همسرمان بگوییم که از اینکه در مسیر تربیت فاطمی و زندگی فاطمی قدم می گذارد از او سپاسگذاریم و از مادرمان به دلیل اینکه ما را با الگوی فاطمی تربیت و شیعه ی امیرالمومنین (ع) بار آورده است تشکر کنیم.
"ف.قدیمی"
211005

ارسال نظر
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
تیمورزاده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
0
0
واقعا به نکته درستی اشاره کردین.
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پربحث ها
پرطرفدارترین عناوین