ماه رمضان، ماهی را با سبزی بخورید
غلامحسین اکبری بیان کرد: غذاهای دریایی حاوی مقداری ید هستند و ماهیت این عنصر شور است که باعث تشنگی پس از مصرف میشود.
عقیق:یک کارشناس تغذیه گفت: روش طبخ ماهی ایرانیها به هیچ وجه درست نیست.
غلامحسین اکبری بیان کرد: غذاهای دریایی حاوی مقداری ید هستند و ماهیت این عنصر شور است که باعث ایجاد تشنگی پس از مصرف میشود.
وی
اضافه کرد: روش طبخ ماهی ما ایرانیها به هیچوجه درست نیست. معمولا ماهی
را با حجم بالایی از نمک و سایر ادویهها، طعمدار کرده و سپس در روغن
فراوان سرخ میکنیم که خود فرآیند سرخ کردن، میتواند باعث افزایش حس تشنگی
پس از مصرف ماهی شود.
اکبری ادامه داد: اگر پروتئین مرغوبی مانند
گوشت ماهی را با روش بخارپز، تنوری یا فرپز، طبخ و به جای نمک فراوان با
مقداری آبلیموی تازه گوشت را طعمدار کنید و در کنارش هم کمی از سبزیهای
مختلف مانند هویج، قارچ یا کلم بروکلی بپزید و بخورید، به طور حتم تشنگی
ناشی از آن کاهش خواهد یافت.
این کارشناس اظهار کرد: به افرادی که
عادت خوب ماهی خوردن دارند، توصیه میشود ماهی را از رژیم غذایی ماه رمضان
حذف نکنند؛ بلکه حجم مصرف و نوع استفاده از آن را تعدیل و اصلاح کنند.
وی
خاطرنشان کرد: پروتئینها میتوانند با افزایش حجم ادرار و حس تشنگی،
مشکلاتی را در طول روز برای افراد روزهدار بوجود آورند. از این رو، بهتر
است گوشت، مرغ و ماهی با حجم بالایی از سبزیها و صیفیهای آبدار در وعده
سحری مصرف شود تا مشکل تشنگی روزانه پیش نیاید.
اکبری یادآور شد: همچنین بهتر است غلات سبوسدار را نیز که حاوی فیبر هستند به جای غلات آرد سفید در رژیم غذایی سحری خود گنجاند.
منبع:فردا