عقیق | پایگاه اطلاع رسانی هیئت ها و محافل مذهبی

کد خبر : ۴۹۲۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۹
حجت الاسلام رحیمیان:
تولیت مسجد مقدس جمکران گفت: اگر بخواهیم میزان ارتباط و درجه شایستگی فرد و گروهی را در ارتباط با انبیاء و خداوند متعال بسنجیم و محک بزنیم این دو جمله معیار اصلی است.
عقیق:شصت و هشتمین جلسه شورای معاونین این مکان مقدس با حضور تولیت، معاونین و مدیران ارشد در سالن جلسات برگزار شد.

در ابتدای جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، تولیت مسجد مقدس جمکران ضمن بیان آیه شریفه«وَلَقَد بَعَثنا فی كُلِّ أُمَّةٍ رَسولًا أَنِ اعبُدُوا اللَّهَ وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ»(نحل/36) اظهار داشت: این آیه مبین رسالت مشترک همه انبیاء یعنی پرستش خدا و نفی طاغوت است.

وی افزود: اولین نکته ای که از این آیه شریفه می توان برداشت کرد آن است که خداوند متعال هیچ گاه و در هیچ امتی بشر را بدون رسول رها نکرده است. از حضرت آدم که اولین انسان است خودش رسول و نبی است و ارتباط وحیانی با خداوند دارد تا پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) و بعد از رحلت پیامبر نیز با واسطه فیض الهی توسط ائمه اطهار و در نهایت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) رسالتش تا دامنه قیامت ادامه دارد.

حجت الاسلام رحیمیان پرستش خداوند و نفی طاغوت را دومین نکته برداشتی از این آیه ذکر و عنوان کرد: وجه مشترک تمام این رسولان در دو جمله خلاصه می شود پرستش خداوند متعال و نفی طاغوت یا به عبارت دیگر شعار اصلی توحیدی «لَا إِلَٰهَ إِلَّا الله» است که به این معنا در آیات دیگر نیز ارائه شده.

تولیت مسجد مقدس جمکران عدم وجود تضاد و اختلاف در آیات قرآن کریم را یکی از معجزات این کتاب الهی دانست و تصریح کرد: یک هماهنگی و انسجام کامل بین تمام اجزای قرآن وجود دارد، همچنان که در تکوین عالم هستی بین اجزای عالم یک هماهنگی فوق العاده وجود دارد و امکان ندارد در این نظام اتمی کمترین اختلال به وجود بیاید.

وی ادامه داد: اگر چنانچه انسان مواضعش متصل به قلبش و قلبش متصل به خداوند متعال باشد، چون در آن مبدأ ثبات تضاد نیست بنابراین در موضع آن انسان نیز تضاد مشاهده نمی شود.

رحیمیان به عنوان نمونه به مواضع حضرت امام خمینی(ره) در طول زمان حیاتشان اشاره کرد و افزود: علاوه بر اینکه تضادی وجود ندارد بلکه هماهنگی و انسجام بین اجزاء مواضع حضرت امام(ره) مشاهده می شود، و این در حالی بود که بعضی افراد دیگر در شرایط و زمان های متفاوت مواضع مختلف و گاه متضادی گرفته بودند، مثلا در زمانی جمال عبدالناصر را کافر دانستند و در شرایط و محیط دیگری او را تجسم اسلام قلمداد می کردند.

نماینده ولی فقیه در مسجد مقدس جمکران هماهنگی و انسجام در اجزاء کلمات، مواضع و رفتار و ارتباط با انبیاء و اولیا و معصومین(علیهم السلام) را صد در صد دانست و گفت: اگر اختلافی به نظر برسد یا مربوط به آن است که مطلب اشتباه نقل شده یا مطلب کذبی به ایشان نسبت داده شده است، لذا پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) می فرمایند: «اگر حدیثی از من برای شما آمد آن را به کتاب خدا عرضه کنید، اگر موافق بود بپذیرید و اگر مخالف قرآن بود، آن کلام را به دیوار بزنید».

حجت الاسلام رحیمیان در پایان با اشاره به آیه شریفه «لَوْ كَانَ مِنْ عِندِ غَیْرِ اللّهِ لَوَجَدُواْ فِیهِ اخْتِلاَفًا كَثِیرًا»(نساء/82) شاخص اصلی سنجش اعمال و گفتار را قرآن کریم بیان و خاطر نشان کرد: وجه مشترک اول و آخر و شاخص اصلی مکتب انبیاء، پرستش خدا و نفی طاغوت است و اگر بخواهیم میزان ارتباط و درجه شایستگی فرد و گروهی را در ارتباط با انبیاء و خداوند متعال بسنجیم و محک بزنیم این دو جمله معیار اصلی است.


منبع:تسنیم


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین اخبار
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین