۰۳ آذر ۱۴۰۳ ۲۲ جمادی الاول ۱۴۴۶ - ۲۴ : ۰۴
در این پیام آمده است: تمام پیامبران با دلایل گوناگون مبعوث شده و هر کدام به مناسبت فن رایج آن زمان دست به اعجاز زده و تحدی نموده اند. حضرت موسی با عصا، حضرت مسیح با شفا دادن بیماران، پیوند خود را با عالم بالا به ثبوت رسانده اند، زیرا تقاضای آن زمان این بود که رهبران آسمانی با چنین معجزه هایی وارد میدان شوند و دیگران را برای مبارزه دعوت کنند.
دانشمندان می گویند چون در عصر رسول خدا(ص) فن خطابه و ایراد سخنان فصیح و بلیغ، فن رایج آن زمان بود، از این جهت پیامبر(ص) به وسیله قرآن تحدی نمود و جهانیان را برای معارضه با آن دعوت کرد و تاکنون بشر با تمام امکانات نتوانسته است، سوره ای مانند سوره های قرآن بیاورد، ولی در این مورد، برخی از دانشمندان نظر برتر و بالاتری دارند و تحدی پیامبر(ص) را با قرآن از راهی دیگر توجیه می کنند و آن اینکه آیین اسلام آیینی جاودان است و آیین جاودان معجزه جاودان لازم دارد که در تمام اعصار به سان آفتاب بدرخشد و برای آن غروبی نباشد و یک چنین آرمانی که تا روز قیامت برای بشر باقی بماند امکان پذیر نیست ولذا یکی از اوصاف قرآن "هدی للعالمین" است. هدایت گری جاودان از طریق کتاب مکتوب انجام می پذیرد و دیگر معجزه ها در زمان محدود می درخشند و فراموش می شوند.
مزایای قرآن:
آیا یک انسان درس نخوانده و مکتب نرفته چگونه از زوجیت هر موجود مادی گزارش می دهد، جز این است که در مکتب وحی درس خوانده است. این بخشی از مزایای قرآن است که به عنوان نمونه یادآوری شد.
اینجانب این مسابقات قرآنی را که در مهد علم و دانش و ولایت مدار شهرستان تبریز برگزار می شود و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی میزبان آن می باشد،تبریک گفته و از خداوند متعال برای همگان توفیق بهره گیری از قرآن را خواهانم.
اما قرآن، تنها لفظ و صوت و بیان نیست، قرآن باید از نظر مفاهیم، جزء روح و روان ما بشود و به قول گوینده" عروس حضرت قربان نقاب آنگه براندازد که دارالملک ایمان را مجرد بیند از غوغا".
منبع:حوزه