کد خبر : ۴۸۷۴۱
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۹
در چهارمین همایش هیأت‌های محوری صورت گرفت؛

تقدیر از رئیس هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین

رئیس هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) پس از اینکه مورد تقدیر قرار گرفت، گفت: برخی خرده می‌گرفتند که این ضریحی که نصب نشده است متبرک نیست، اما مراجع ثابت کردند این گونه نبوده است و افرادی با اعتقاد خود از این ضریح شفا گرفتند.
عقیق:در چهارمین همایش هیأت‌های محوری و برگزیده کشور از محمود پارچه‌باف مدیر هیأت امنا ساخت ضریح امام حسین(ع) و حرم امامین عسکرین(ع) تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای برنامه حمید حجتی به ابعاد مختلف تغییر ضریح قدیمی و نصب ضریح جدید پرداخت و حمید آزادگان خاطراتی از محمود پارچه‌باف در طول ساختن ضریح در شهر قم ذکر کرد.

سپس حمید عطارد مسئول تولید مستند ضریح امام حسین(ع) از پخش مستند ضریح از شبکه‌های سراسری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و با اشاره به اینکه مردم با اهدا طلاهای خود در ساخت ضریح امام حسین(ع) مشارکت داشتند، گفت: برای هر کدام از مراحل ساخت، انتقال و نصب ضریح امام حسین(ع) مستندهای متفاوتی ساخته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مستندسازی حرکت فرهنگی ساخت ضریح امام حسین(ع) برای نسل‌های آینده موثر خواهد بود، افزود: بسیاری از افراد با این ضریح انس‌های معنوی خاصی گرفتند و توانستند داشته‌های معنوی بسیاری برای خود جمع‌آوری کنند.

مسئول تولید مستند ضریح بیان داشت: مرحله ساخت ضریح در هفت قسمت، مرحله انتقال در هشت قسمت و مرحله نصب در شش قسمت به تصویر کشیده شده  و در آینده نزدیک بخشی از این مستند در شبکه‌های سراسری به نمایش گذاشته می‌شود.

وی با اشاره به برخی از خاطرات خود از هنگام نصب ضریح امام حسین(ع) ادامه داد: توسل به این ضریح مطهر برای مردم برکت‌های بسیاری را به دنبال داشته و جدا شدن از آن برای افرادی همانند محمود پارچه‌باف بسیار سخت بود.

 

 

در ادامه امیر حسامی نژاد به ذکر خاطرات از عکس‌برداری از پروژه ساخت و انتقال ضریح پرداخت.

در انتهای برنامه محمود پارچه‌باف رئیس هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) با تشکر از برنامه‌ای که برای تقدیر ایشان برگزار شده بود، گفت: افرادی با ضریح نصیب نشده هم شفا گرفتند.

محمود پارچه‌باف از مرحوم محمد دانش به عنوان مسبب اصلی ساخت ضریح امام حسین(ع) یاد کرد و افزود: در ارتباط با ساخت ضریح سیدالشهدا (ع) که افتخاری برای شیعیان شد، فرصت بسیاری می‌خواهد تا این طرح هفت ساله را به تصویر کشید.

وی با اشاره به آغاز عملیات ساخت ضریح امام حسین(ع) در سال 84 افزود: یک سال طول کشید تا موافقت ساخت ضریح سیدالشهدا(ع) را برای مردم قم با عنایت آیت‌الله سیستانی گرفتیم، در صورتی گروه‌ها و افراد بسیاری از کشورهای مختلف دنیا ساخت این ضریح را درخواست کرده بودند.

رئیس هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) با بیان اینکه این طرح با رهنمود مراجع تقلید به نام شیعیان 12 امامی خورده شد، اظهار داشت: برای ساخت این ضریح اولین جلسات خدمت آیت‌الله فاضل لنکرانی و آیت‌الله بهجت رسیدیم و این مراجع تقلید به استفاده از کمک‌های مردمی تأکید کردند.

وی با اشاره به اعلام موافقت کشور عراق برای ساخت ضریح امام حسین(ع) در روز سوم نیمه شعبان سال 84 گفت: بسیاری تلاش کردند که رنگ و بوی سیاسی به این حرکت معنوی بدهند، اما اجازه ندادیم.

پارچه‌باف با بیان اینکه مردم با هر اطلاع‌رسانی در رسانه‌ها برای یک روز، 100 میلیون تومان به تأمین هزینه‌های ساخت ضریح کمک می‌کردند، ابراز داشت: مراجع تقلید بر هزینه به جای این کمک‌ها تأکیدهای بسیاری داشتند و به لطف خداوند در این ارتباط سربلند بیرون آمدیم.

وی افزود: برخی دوستان داخلی خرده می‌گرفتند که این ضریحی که نصیب نشده است متبرک نیست، اما مراجع ثابت کردند اینگونه نبوده است و افرادی با اعتقاد خود از این ضریح شفا گرفتند.

 

 

رئیس هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین(ع) از تأکیدهای برخی مسئولان بر مخفی بودن ضریح در مرحله انتقال یاد کرد و یادآور شد: برای اینکه بتوانیم فرهنگ حسینی را در میان مردم تقویت کنیم، بخشی از این ضریح با به شیوه نمادین به صورت آشکار انتقال دادیم.

در انتها هم مدیران 600 هیأت‌ مذهبی سراسر کشور هم با اهدا عکسی از ضریح زیبای امام حسین(ع) از زحمات ارزنده پارچه‌باف تقدیر کردند.


منبع:فارس

ارسال نظر
پربازدیدترین اخبار
مطالب مرتبط
پنجره
تازه ها
پرطرفدارترین عناوین