۳۰ دی ۱۴۰۳ ۲۰ رجب ۱۴۴۶ - ۳۳ : ۱۸
وی افزود: اولین نکته قابل توجه در این منشور این است که روحانیت و حوزهها باید آیندهنگر باشند و از حیث علم و مهارت خود را برای آینده آماده کنند که این همان اجتهاد پویای شیعه است.
استاد حوزه علمه قم خاطر نشان کرد: نکته دوم در منشور روحانیت توجه به مسائل اخلاقی و تهذیب نفس از سوی روحانیون است؛ زیرا روحانی اگر تهذیب نفس نداشته باشد نه تنها کمکی به اسلام نخواهد کرد بلکه خود معضلی برای دین خواهد بود.
وی با اشاره به اهمیت مسأله ولایت فقیه در جامعه تأکید کرد: رابطه دیانت و سیاست در شعارهای امام خمینی(ره) بسیار مشهود است، ولایت فقیه در نظر امام خمینی(ره) فلسفه فقه است یعنی هرچه که در حوزه تحصیل میشود باید آثارش در جامعه نمود داشته باشد و روحانیان و طلاب نباید خود را در عرصه جامعه کنار بکشند.
حجت الاسلام والمسلمین غرویان اختلاف را مهمترین آسیب حوزههای علمیه دانست و اظهار داشت: اختلاف بین علما و مراجع بدون تردید به نفع حوزه و جامعه نخواهد بود، به همین علت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، علما و حوزهها را دائما به حفظ وحدت دعوت میکنند.
وی روحانیت را پشتوانه انقلاب خواند و تأکید کرد: کشور روند روبه رشدی را جهت تحقق اسلام و احکام اسلامی دارد؛ بنابراین روحانیت و حوزهها نباید به خاطر ضعفهای موجود از حمایت کشور کنار بکشند.
منبع:رسا